Grinet kom frem, da Melvin Kakooza hørte spørgsmålet: Få sekunder senere gav han mystisk svar

13/02/2024 11:10

Emil Martesen

Indland
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Få sekunder senere gav han et mystisk svar.

Mest læste i dag

Der er efterhånden ikke den titel, 31-årige Melvin Kakooza ikke kan bryste sig af.

I en alder af 31 er han både komiker, vært, musiker, TV-vært og meget andet, men til trods for de mange titler, så er der alligevel noget, der spørger i kulissen hos den evigt populære Melvin Kakooza.

Den karismatiske komiker kendt for sin skarpe humor og evne til at få folk til at grine, har nemlig aldrig deltaget i det populære underholdningsprogram 'Vild med dans'.

Og det blev den evigt populære Melvin Kakooza konfronteret med på den røde løber foran TV2's 'Echoprisen', hvor B.T. spurgte TV-værten ind til, hvad der skulle til for, at han ville træde ind på dansegulvet i det velkendte show.

Og med et karakteristisk smil svarede han:

"Det skal jeg jo ikke sige her".

Men interessen for at se Melvin Kakooza i 'Vild med dans' er ikke ny. For et par år siden kom det frem, at TV2 havde forsøgt at lokke ham med i programmet, men dengang måtte han takke nej på grund af det ikke passede med hans kalender.

Og nu, hvor programmet står over for at skulle finde mindst én ny vært efter Sarah Grünewalds exit, spekuleres der igen i, om Melvin Kakooza kunne tænkes at indtage en rolle i showet.

Men Melvin Kakooza, som til efteråret er optaget med en turné sammen med komikerkollegerne Mahamed Habane, Joel Hyrland, og Hadi Ka-Koush, lader døren stå på klem for en fremtidig medvirken i 'Vild med dans':

"På en eller anden måde, ja. Er det bag eller foran kameraet? Det ved man ikke", svarer han, da han blev adspurgt om hvorvidt han kunne se sig selv i programmet i fremtiden.

Mens det stadig er uklart, om han ser sig selv svinge hofterne på dansegulvet eller bidrage bag kulisserne, er det tydeligt, at Melvin Kakoozas charme og humor ville være en gevinst for programmet.