Her er drømmeløbet i Danmark: Gratis kage ved målstregen

Foto: Fredrik Persson/TT/Ritzau Scanpix

Er du typen der har brug for noget lækkert, for at motivere dig selv til fysiske aktiviteter? Så er dette løb lige noget for dig. Ved Pistoria Løbet får du nemlig gratis kage, når du krydser målstregen.

Hvis du er blandt den del af befolkning, der elsker ideen om at være fysisk aktiv, men som samtidig hader at være fysisk aktiv, så er dette løb helt sikkert noget for dig.

Søndag den 19. april afholder det fynske bageri, Pistoria i Odense nemlig et såkaldt kageløb. Her vil du ikke skulle indtage frugter eller sunde proteiner for at hente energi, men i stedet kage.

Læs også

Så meget stiger prisen i dag

Den største motivation finder du dog ved målstregen, der får man nemlig en af Pistorias lækre træstammer, så man kan få tanket energidepoterne op igen.

Det er gratis at deltage

Der er flere forskellige distancer under Pistoria Kageløbet i Odense, hvor der er mulighed for at løbe 2 kilometer og helt op til marathondistancen.

Hvis du ønsker at løbe et marathon, så starter det klokken 09.00.

Uanset hvilke distance du vælger at løbe, så er der træstammer til alle der krydser målstregen.

Ifølge migogodense så har der tidligere år været kage på selve distancen også, men det vides altså ikke, om det også bliver tilfældet i år.

Det hele finder sted den 19. april mellem 09.00 og 16.00 på Møllevej 1 i Odense S.

Som tidligere nævnt er det gratis at deltage, men det kræver en tilmelding. Tilmeldingen til løbet åbner snart.

Læs også

Hundeejer gik i panik: 'Hvorfor er min nyfødte hvalp grøn?'

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip