Højlydt chips-spiseri endte i vildt drama: 15-årig dømt til fængsel

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

En højlydt omgang chips-spiseri resulterede i tumult og vold. Det koster nu en 15-årig dreng 40 dages fængsel.

Det kan være møgirriterende at høre på andre mennesker, der sidder og spiser mad højlydt. Særligt hvis de gør det bevidst.

Der er dog intet ulovligt i det, men alligevel kom en episode der omhandlede højlydt chips-spiseri til at koste en 15-årig dreng intet mindre end 40 dages fængsel.

Læs også

Johns søn ville ikke tage maske på - Nu kæmper John for sit liv

Det er det sjællandske medie SN.dk der fortæller, at en dreng fra en specialklasse kom 20 minutter for sent til en biologitime. Da drengen ankom, satte han sig ned og åbnede en pose chips, som blev spist meget højlydt.

Den ene af de to lærere i klassen bad den unge dreng om at lægge chipsene fra sig, men det gad drengen ikke, der bare spiste videre.

Læreren gik derefter ned og ville tage chipsposen fra den 15-årige dreng, hvilket resulterede i, at den 15-årige holdt igen. Kort efter tog den 15-årige dreng kvælertag på læreren, og det blev politianmeldt.

Dømt til 40 dages fængsel

Den 15-årige dreng har sidenhen været i retten, og her blev han dømt til 40 dages fængsel for vold. En dom drengen dog ikke skal sidde, medmindre han begår noget ulovligt i løbet af det næste år.

Læreren fortalte i retten, at de to havde haft et anspændt forhold. Når læreren hilste på eleven på gangen i skolen, valgte eleven at række ‘fuck’ efter læreren.

Den 15-årige dreng blev smidt ud af skolen efter episoden.

Læs også

Nu må danskere også rejse til disse tre lande

 

 

Dagens Gossip