Hundelufter advarer alle: Sæt straks en karabinhage på din hundesnor

Skrevet af Emil Ryttergaard

29/03/2017
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En københavnsk hundelufter advarer hundeejere om tyve, der kan finde på at stjæle hunden, når ejeren kigger væk.

Mest læste i dag

‘Pas på din hund. Der har været forsøg på tyverier af hunde ved Islands Brygge-kvarteret’. 

Sådan står der på plakaterne, der hængt op på Islands Brygge i København, hvor at flere beboere har oplevet, at fremmede forsøgte at stjæle hundene, skriver TV2 Lorry

Maria Kryger var en af de beboere, der var ude og lufte hunden en aften, da en fremmede mand forsøgte at stjæle hunden Alpha fra hende. 

Foto: Privat foto (Facebook)

- Manden bøjer sig ned og hilser på Alpha. Han aer hende på hovedet, og så nusser han hende, men som om han mærker efter et eller andet. Jeg bliver mistænksom, da jeg har hørt om at, der er hundetyve på spil. Jeg reagerer ved at fortælle dem, at hun har en chip. Han får hurtigt åbnet hendes sele i den ene side. Jeg sætter hånden på hans hoved og får skubbet ham væk, siger Maria Kryger.  

Det er episoder som denne, der har fået Margrethe Nielsen til at sætte plakater op ti advarsel for hundeejere, der ikke vil have deres hund stjålet. 

Foto: Facebook

Hun anbefaler hundeejere at montere en karabinhage mellem hundens sele og ejeren, så tyve ikke så lidt kan løbe med de firbenede venner. 

- Det er uhyrligt. Jeg synes, det er grænseoverskridende, at folk går og skal være bange for, at fremmede kommer og hægter hunden af snoren for at løbe med den, siger hun til TV2 Lorry. 

Det er dog ikk kun dyrene på Bryggen, der er populære. Geggo fra Familien fra Bryggen er også blevet en del af debatten om amning, efter at have delt et amme-billede på de sociale medier.

Dagens mest sete videoer:

Mobbere tæsker løs på stille dreng - hold så øje med højre side af skærmen

Gåsehud fra top til tå: Duet af far og 4-årig datter er dagens sødeste video

Verdens værste joke? Storbarmet pige er ved at få tatovering, da noget går helt galt