Hurra! Sommeren vender tilbage inden længe

Sidder du med en fornemmelse af, at den danske sommer er slut, før den overhovedet nåede at komme i gang?

Så er du langt fra den eneste. For hvor august måned som regel plejer at byde på masser af sol og varme, så har sommeren 2016 været en sørgelig omgang.

Regn, kulde og hidsige vindstød har præget den seneste tid, ligesom flere af os allerede har fundet efterårstøjet frem.

Nu er der imidlertid godt nyt. Den danske sommer vender tilbage fra i starten af næste uge, men desværre er der kun tale om et kort visit. Det er nemlig kun mandag, tirsdag og onsdag at vi igen kan trække i sommertøjet og nyde op til 24 grader.

- Der er desværre nogle koldfronter på besøg i øjeblikket, og det betyder, at vi får byger både torsdag, fredag og lørdag. Søndag byder dog på opklaring – godt nok med enkelte byger, men også med mulighed for op mod 20 grader, forklarer Mette Wagner, der er vagtchef hos DMI.

Fra mandag i næste uge kommer et stabilt højtryk dog på besøg sammen med resterne af den danske sommer.

- Mandag, tirsdag og sandsynligvis også onsdag er sommeren tilbage, og vi kan opleve op til 24 grader. Bedst bliver det i den syd-vestlige del af landet, lyder det fra Mette Wagner, der dog opfordrer til, at man pakker en fornuftig taske i disse dage.

- Morgenerne kan stadig virke kolde, og der kan man have lyst til at tage godt med tøj på, men op af dagen kommer de varme temperaturer, forklarer hun.

Desværre må vi nok sande, at den danske sommer 2016 er ved at være forbi, og efter onsdag i næste uge, kommer et nyt lavtryk indover landet og frarøver os de høje temperaturer.
 

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip