Ikea med helt nyt tiltag – Nu behøver du ikke købe møblerne

Foto: Shutterstock.com

Hvis du ikke er helt sikker på, at du gerne vil købe en sofa eller seks nye stole hos Ikea, så kan du i fremtiden blot vælge at leje dem. Det nye tiltag vil Ikea teste i Danmark.

Ikea er den største gave til dem, der skal flytte hjemmefra første gang. Det er nemlig her, at man kan finde stort set alt til ens nye hjem, og så koster det faktisk ikke det hvide ud af øjnene. I fremtiden kan det dog blive endnu billigere, især hvis det nye tiltag, som rulles ud i Danmark i 2020 bliver et hit.

Læs også

Opmærksom: Politiet i målrettet indsats for at fange disse bilister

Ikea har nemlig offentliggjort, at de fra 2020 vil prøvekøre et nyt tiltag, hvor man i stedet for at købe sine møbler, nu kan leje dem i stedet for. Du lejer altså møblerne, ligesom du lejer en lejlighed eller leaser en bil.

”Der er en stor tendens både ude i verden og Danmark mod, at forbrugerne gerne vil kunne indrette hjemmet på en mere bæredygtig måde. Så for os handler det om at give kunderne mulighed for at eje møbler på flere måder, og det skal vi have udviklet nogle modeller til,” udtaler Markus Ekewald, der er salgschef for Ikea i Danmark ifølge Ritzau.

Prøvekøres allerede i andre lande

Det er dog ikke Danmark, der bliver startskuddet for det nye tiltag. Allerede i år har beboere i både Schweiz, Sverige, Holland og Polen kunne lease møbler i stedet for at købe dem.

Formålet med at lease skal især komme de mennesker med begrænset økonomi til gode, og derfor appellerer det i den grad til de studerende. Hvis man flytter meget, kan det også være en god ide at leje møblerne, da det ikke er altid, at man kan finde plads i det nye hjem til alle møblerne.

Mens der i Danmark er fem Ikea-varehuse, så vil det være i København, at man i første omgang kan få glæde af det nye tiltag. Det betyder altså, at hvis man vil leje møbler i Ikea Danmark, så skal man en tur til Taastrup eller Gentofte.

Der meddeles ikke noget om, hvad prisen for de forskellige møbler kommer til at ligge i, men man betaler for sine møbler via et abonnement, som naturligvis er væsentligt lavere end købsprisen. På den måde kan det altså give mening at leje sine møbler i stedet for at købe, især hvis man godt kan lide at skifte løbende ud i indretningen af sit hjem.

Læs også

Nu får du penge tilbage i SKAT – Eller gør du?

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip