Ingen tog fra i aften: Nu begynder det store trafikkaos

Du risikerer at blive ramt af forsinkelser, hvis du i de kommende dage har planer om at tage toget. Omfattende sporarbejde i hele Kristi Himmelfartsferien.

Der er gode muligheder for at besøge familien og tage en tur i det gode vejr i denne uge, da Kristi Himmelfartsferien står for døren, hvilket er ensbetydende med meget trafik på tværs af landet.

Det lune forårsvejr vil forhåbentlig danne en solrig kulisse for de kommende dages mange konfirmationer i hele landet, og når over 18.000 aarhusianere drager mod hovedstaden for at se AGF spille mod FC København i Pokalfinalen.

Du risikerer dog at rende ind i forsinkelser, hvis du vælger at tage toget i løbet af ugen, da Banedanmark skal udføre 79 fornyelses- og vedligeholdsprojekter på flere af landets mest travle strækninger.

Der kommer til at køre togbusser mellem Roskilde og Odense på grund af sporarbejde, hvilket vil stoppe togtrafikken mellem de to domkirkebyer.

Som togpassager mellem København og Nykøbing Falster skal du en tur over Køge, da man ved Ringsted Station - der normalt er et fast stop på strækningen - skal fjerne to broer og bygge en ny bro. Det oplyser Banedanmark på deres hjemmeside

Du må derfor forvente en del ekstra rejsetid på grund af den omfattende ansigtsløftning af jernebanerne, og allerede fra i aften klokken 22.00 vil Banedanmark stoppe togtrafikken mellem Odense-Roskilde, hvor man skal tage en togbus til og med på søndag den 8. maj, hvor der fra klokken 10.00 igen vil køre tog.

Flere flere nyheder om trafik klik her.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip