Isabella gjorde skræmmende fund i legetøj fra Netto

Foto: Shutterstock.com

31-årige Isabella købte et stykke badelegetøj til sin datter i Netto. Inde i legetøjet gemte der sig dog en forfærdelig overraskelse.

Når du køber et stykke badelegetøj i Netto, som egner sig til børn helt ned til 4-5 måneder, forventer man naturligvis, at sikkerheden er i orden.

Læs også

Fodboldkamp i Parken går helt amok: Fans river sæder løs og kaster dem ind på banen

Desværre skulle det dog vise sig, at det ikke helt var den oplevelse, som den 31-årige Isabella Andersen fik.

Da hun skulle bade sin blot ni måneder gamle datter, fik hun sig nemlig en grim overraskelse. For inde i legetøjet blev der nemlig fundet en kanyle.

Det var ikke Isabella selv, men derimod hendes kæreste, der gjorde det ubehagelig fund. Og desværre fandt han kanylen, fordi han stak sig på den.

Ifølge Ekstra Bladet er der tale om en type badelegetøj, der kan suge vand ind, når barnet bruger det i badekaret. Når det ikke længere skal bruges, skal man derfor sørge for at tømme det vand.

Netop dette var han i færd med at gøre, da han pludselig stak sig på noget. Både Isabella og hendes kæreste undrede sig over dette, da man helst ikke skal kunne stikke sig på babylegetøj, der kan bruges af helt små børn.

"Da min kæreste efter hendes bad tømmer badekarret for vand og legetøj, stikker han sig på det ene badelegetøj… og vi kan se, der stikker noget ud, der ligner en nål, men det kan det jo ikke være?!" skriver Isabella i et opslag på Facebook.

For at finde ud af, hvad han stak sig på, valgte Isabella og hendes mand at sprætte legetøjet op. Da de gjorde det, fik de et stort chok, for indvendigt fandt de nemlig en kanyle.

"Han sprætter badelegetøj op, for at se hvad det var, der stak ham, og inden i badelegetøjet sidder der en kanyle! EN KANYLE i et stykke babylegetøj, som de må bruge fra de er 4 måneder," skriver Isabella i sit opslag.

Heldigvis skete der ikke noget med parrets datter, som ellers havde leget med badelegetøjet, mens hun var i bad.

"Jeg tør ikke tænkte på, hvor galt det kunne have gået. Heldigvis er der ikke sket vores lille datter noget," lyder det fra hende.

Læs også

27-årig har verdens tykkeste øjenbryn: Denne kommentar er dog gået for langt

I sit opslag på Facebook skriver Isabella desuden, at der er tale om badelegetøj, der ikke er købt i Netto for nylig. Derimod er det købt tilbage i oktober 2021, fremgår det af hendes opslag.

 

Dagens Gossip