Jakob Ellemann-Jensen skulle fejre dronningen: Nu har han fået trist besked

14/01/2022 09:45

Henrik R

Indland
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.
Jakob Ellemann-Jensen kommer ikke til at deltage i fejringen af hendes majestæt, da han i dag har modtaget en trist besked.

Mest læste i dag

Det er en stor dag i Danmark i dag. Hendes majestæt Dronning Margrethe d. II fejre nemlig 50 års jubilæum som dronning af Danmark.

Planen var, at der skulle holdes en stor fest, men grundet corona er den desværre blevet aflyst.

Det skulle dog ikke sætte en stopper for politikerne, der ville hylde hendes majestæt i Folketinget, men det bliver desværre uden Venstre-formanden Jakob Ellemann-Jensen.

Formanden har nemlig i dag modtaget en trist besked, da han er testet positiv for corona. Det skriver Ellemann-Jensen selv på sin Twitter-profil.

“Tillykke til H.M. Dronningen med det flotte regeringsjubilæum. Jeg havde glædet mig til at deltage i fejringen her i Folketinget senere i dag. Men det bliver desværre uden mig, da jeg lige er testet positiv. Øv, har det dog fint og er næsten symptomfri,” lyder det fra Jakob Ellemann-Jensen på Twitter.

På Facebook fortæller politikeren intet om sin positive coronaprøve, men til gengæld hylder han majestæten. Det kan du se herunder: