Janni Ree siger stop: Nu er det slut

Skrevet af Emil Martesen

02/09/2023
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Forsidefruen siger stop.

Dagens topnyheder

Forleden blev Miss Danmark 2023 kåret i Cirkusbygningen i København, og her var den evigt populære forsidefrue Janni Ree mødt op med solbriller på - og det viste sig, at der var en helt særlig årsag til.

Janni Ree var afsted med et par veninder, og de fik sig et par drinks, men de ventede på at showet ville blive skudt i gang.

Men pludselig fik Janni Ree det dårligt, og det gik hurtigt op for hende hvorfor. Hele dagen havde hun nemlig ikke fået noget at spise. 

Hun var dog så heldig, at en af veninderne hurtigt kom hende til undsætning med et knækbrød, men det var nær ved at ryge i den gale hals.

Da den potentielle fare var afværget, fik Janni Ree et par vodkasjusser, og kort tog hun hjem fra stedet.

Løfter sløret for stor beslutning

Inden det gik så vidt, havde den 53-årige forsidefrue løftet sløret for en stor beslutning, som også var årsagen til, at hun havde solbriller på.

Det skriver HER & NU.

“Jeg har solbriller på, fordi jeg har fået fjernet filler ved øjnene. Det tager lidt tid, før hævelsen lægger sig, men det er fordi, jeg gerne vil være naturlig igen. Jeg skal også have taget mine implantater ud. Alt skal væk”, lød det fra Janni, der har fået ros af ægtemanden Karsten for beslutningen:

“Karsten siger, jeg ligner en lille mus. En sød lille mus”, sagde hun videre, mens hun grinte.