Jes Dorph-Petersen fyret: Ansatte er rystede

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

De ansatte på tv-kanalen er rystede over hele situationen med Jes Dorph-Petersen.

Det kom som regn fra en skyfri himmel. Den mangeårige tv-vært Jes Dorph-Petersen blev pludselig afskediget fra sit job hos TV2.

Læs også

Kinesisk læge advarer: 'Denne coronavaccine er den mest farlige i verden'

Det skete efter en længere advokatundersøgelse af kulturen på TV2, og her er Jes Dorph-Petersen anklaget for at have tiltvunget sig sex med en journalistpraktikant samt at have lagt op til en trekant med en mandlige kollega og en anden praktikant.

Nyheden rystede store dele af Danmark, og mange danskere har allerede vist deres massive opbakning til Jes Dorph-Petersen.

Hos TV2 er der heller ikke overraskende sket noget med stemningen på tv-stationen. Det fortæller tv-kanalens tillidsmand Palle Jensen til Ekstra Bladet.

“Hos dem, der kender Jes, har der været en vis vantro over, at det kan være foregået. Ikke at de ikke tror på, at det kan være foregået, men folk er rystede over de ting, der er kommet frem. Det er ligesom at se naboerne til nogle, der har gjort noget slemt - en forbrydelse for eksempel. Folk er altid venlige, indtil man finder ud af, at de ikke er det,” lyder det fra Palle Jensen i et interview med Ekstra Bladet.

Jes Dorph-Petersen er ikke det eneste prominente tv-navn, der har mistet sit job i løbet af den seneste måneds tid. I december fik tv-værten Jens Gaardbo en afskedigelse i forbindelse med den samme undersøgelse.

Det er dog ikke kommet frem, hvad Jens Gaardbo skulle have gjort, sin han blev fyret fra tv-stationen.

Læs også

Tragisk ulykke: Philip fra X Factor mistede to kropsdele

 

 

Dagens Gossip