Joachim B. Olsen snydt for ministerpost: 'Selvfølgelig ville jeg gerne have haft muligheden'

Foto: Polfoto/DRESLING JENS

Joachim B. Olsen måtte mandag kigge langt efter en ministerpost, hvilket ærgrer LA-ordføreren.

Da Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) tidligere i dag præsenteret sin nye VLAK-regeringen for dronningen på Amalienborg, var det uden Liberal Alliances (LA) Joachim B. Olsen som én af de i alt seks LA-ministre.

Den Uber-glade ordfører blev nemlig forbigået til ministerposterne i den nye regering på trods af at være én af sit partis profiler, men på sin Facebook-profil bakker han alligevel op om beslutningen.

- Anders og Simon har sat et rigtig stærkt ministerhold. Jeg er utrolig glad på deres vegne. Alle seks kommer til klare det rigtig flot. Herom har jeg ingen tvivl. Anders og Simon har haft en svær opgave. Den har de løst fantastik godt, skriver den tidligere kuglestøder og nu skatte- og erhvervsordfører for Liberal Alliance.

Dog lægger Joachim B. Olsen heller ikke skjul på, at han gerne ville have siddet på én af Folketingssalens ministertaburetter.

- Selvfølgelig ville jeg gerne have haft muligheden. Det vil alle MF'ere. Men jeg glæder mig samtidig rigtig meget til nye udfordringer. Det bliver utrolig spændende, skriver Joachim B. Olsen på Facebook.

Liberal Alliances ministerhold i den nye VLAK-regering består af Anders Samuelsen, Simon Emil Ammitzbøll, Mette Bock, Ole Birk Olesen, Merete Riisager og endelig overraskelsen Thyra Frank.

 

Dagens Gossip