John McEnroe kritiserer Holger Rune

14/06/2023 20:00

Nicolai Steinicke

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
John McEnroe var kendt for sit store temperament og til tider usportslig opførsel.

Mest læste i dag

Og det samme er Holger Rune ved at blive kendt for.

Men tennislegenden John McEnroe mener alligevel, at Holger er gået over stregen. 

Det fortæller McEnroe i et interview med AS, da han bliver spurgt om Holger Runes opførsel minder ham om ham selv.

Der falder snakken hen på en episode som skete under sidste års French Open, hvor Holger Rune i kvartfinalen mødte Casper Ruud, som også er tilfældet han møder i år.

“Han har en attitude, du ved, han er cocky, og jeg tror, ​​du har brug for det. Vær dig selv. Jeg synes, at han sidste år var respektløs over for Casper [Ruud] i kvartfinalen.

“Og jeg tror, ​​at på grund af det var mange af spillerne sådan, "Hvem fanden tror han, han er." Man skal vise respekt i slutningen af ​​kampen, og jeg tror, ​​der var tidspunkter, hvor folk ikke syntes, jeg var særlig respektfuld under kampen, men jeg vil gerne tro, at hvis jeg tabte til sidst, ville jeg vise respekt for min modstander.


Men John McEnroe siger også, at Holger er ved at lære at styre sit temperament.

“Det er han begyndt at gøre. Indså hvad han skal gøre. Han er et barn, han er 20 år gammel. Han er lige blevet 20. Så jeg kan godt lide hans attitude. Jeg tror, ​​det er godt for spillet. Det er en god kontrast i forhold til Alcaraz og de andre up and coming spillere. Det er den type holdning, vi har brug for. Det skal vi se.”

Holger Rune møder selvsamme Casper Ruud i aften klokken 20:15, hvor de spiller om en plads i semifinalen i den legendariske Roland Garros.

Hvis Holger spiller sig videre, venter vinderen af Alexander Zverev og Tomás Martín Etcheverry, som er sat til at blive spillet i dag klokken 15.