Dommeren gav frustreret Holger Rune disse gode råd

Skrevet af Redaktionen Dagens

04/05/2023
Foto: Holger Rune / Shutterstock
Foto: Holger Rune / Shutterstock
Dommer Carlos Bernardes var klar med flere gode råd til Holger Rune, da han fik vendt publikum mod sig i Madrid Open søndag aften.

Dagens topnyheder

Det var Carlos Bernardes, der sad i stolen som dommer, da Holger Rune tørnede sammen med Alejandro Davidovich Fokina, hvilket endte med at blive en eksplosiv affære.

Her fik den unge dansker vendt publikum imod sig, da han valgte at fjerne et mærke i gruset, mens Fokina diskuterede med Bernardes, fordi han havde kaldt en challenge.

Det skriver 100Sport sportsnyheder.

Det var helt afgjort ikke noget, som publikum tog godt imod, hvilket betød, at Rune resten af kampen måtte være modtager af både piften og buhråb samt klapsalver, når noget gik galt for ham.

På et tidspunkt besluttede Bernardes at give Rune et par gode råde med på vejen.

“Jeg vil lige fortælle dig en ting. Der er publikummer, du ikke kan kontrollere, hvis du gør sådan noget her. Det bliver værre, hvis du bliver ved. Hvis du bare spiller tennis, gør de ingenting,” sagde han til Rune.

Dette fik Rune til at spørge, om han havde klaget over det, og det fik Bernardes til at fortælle, at han blot gør et forsøg på at hjælpe ham.

“Nej, du behøver ikke at klage. Jeg prøver bare at hjælpe dig med at komme igennem det her. For dem var det en provokation, at du slettede det mærke. Det var der ingen grund til,” svarede den brasilianske dommer.

Rune virkede dog ikke til at have den store lyst til at tage imod råd fra dommeren, da han flere gange i løbet af samtalen slog fast, at han intet havde gjort forkert.

Undervejs i kampen gjorde Bernardes et forsøg på at dæmpe lidt på publikum, da han bad dem om at tage hensyn til ham og behandle ham fair.