Johnny Hansen åbner om hemmelig krise: Sådan ramte Kandis-forsangeren bunden

17/10/2023 11:18

Emil Martesen

Indland
Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Johnny Hansen åbner om hemmelig krise for få år tilbage.

Mest læste i dag

I Danmarks musiklandskab er der få kunstnere, der kan prale af en karriere, der strækker sig over fire årtier. Johnny Hansen, forsangeren for det elskede danske folkeband Kandis, er en af dem. Men livet i rampelyset har ikke altid været en dans på roser for Kandis-Johnny.

Det fortæller han om i sin nye selvbiografi "Med kærlighed fra mig".

I bogen kan man således læse, hvordan forsangeren blev så stresset for nogle år tilbage, at han ikke engang kunne rejse sig fra sofaen, skriver Newsner.

"Mit blodtryk var oppe på 180. Jeg lå på sofaen i tre-fire dage, og så landede jeg igen. Det har jeg prøvet et par gange. Men verden går videre," fortæller han åbenhjertigt i sin bog.

Heldigvis kom hans far, Bjørn, til undsætning, og Johnny Hansen endte med at få en tid ved lægen, hvor det stod klart, at han led af stress. Dette blev et vendepunkt i hans liv, og han besluttede sig for at tage hånd om stressen.

I dag har den 58-årige forsanger fundet ud af, at ingen er uundværlig, og han er i gang med en livsstilsændring for at undgå at nå så langt ud igen.

Udover at tale ud om den svære tid i bogen, fortæller Johnny Hansen også om kærligheden til hustruen Gitte, børn og børnebørn.

Derudover kaster han et blik tilbage på en barndom og nogle teenageår med rastløshed og mange drømme, om det første kys, om at ville være landmand, senere politibetjent og at ville leve af at spille musik.

Du kan læse mere om bogen og købe den hos blandt andre Bog&idé via dette link.