Jonas Vingegaard i overraskende melding: Afviser det blankt

04/10/2023 20:00

Emil Martesen

Indland
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Den evigt populære cykelstjerne lægger ikke skjul på, at det bliver en klar afvisning.

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard har gjort sig bemærket i cykelsporten, ikke mindst med sin sejr i Tour de France. Han er en del af holdet Jumbo-Visma og har for nylig forlænget sin kontrakt med dem. Men mens hans kolleger ofte ses i reklamer og sponsorater, har Vingegaard valgt en anden vej.

Mens mange sportsstjerner jagter sponsorater og reklameaftaler, går cykelrytter Jonas Vingegaard en anden vej. Han har takket nej til flere millioner kroner i sponsorater, og årsagen er både enkel og rørende - familien kommer først.

Det skriver Finans.

Ifølge hans hustru, Trine Marie Hansen, er beslutningen truffet ud fra et ønske om at prioritere familien:

"Vi er ikke en familie, som vil tjene flest penge hurtigst muligt", siger hun. I stedet vil de bruge deres tid og energi på at være sammen med familie og venner, som de i forvejen ser for lidt til.

Trine Marie Hansen uddyber, at en eventuel reklameaftale ville kræve meget tid og rejseaktivitet, hvilket kunne føre til stress og skader for Jonas. "Han trives absolut ikke med at være i rampelyset, så for os er det ikke det værd," forklarer hun.

Dette er ikke første gang, Vingegaard har sat familien først. Tidligere på året forlod han en træningslejr for at tage hjem til sin familie. Han og hans familie har overvejet at flytte til udlandet, men det vil kun ske, hvis det er til gavn for hele familien.

Det er en usædvanlig beslutning i en verden, hvor sportsstjerner ofte jagter den næste store aftale. Men for Jonas Vingegaard og hans familie er valget klart: familien kommer altid først.