Lene Beier tog overraskende beslutning efter blot 12 dage - og gjorde det igen kort efter: Nu bryder hun tavsheden

02/10/2023 10:36

Emil Martesen

Indland
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Nu bryder det evigt populære par tavsheden.

Mest læste i dag

Hun har for alvor bidt sig fast på danskernes læber med sine fortrinlige præstationer i en række populære programmer, der er rullet over skærmen. 

Og skulle du være blandt dem, som altid sidder klistret til skærmen, når Lene Beier er at finde, så er der god grund til at klappe lidt ekstra i hænderne. 

I hvert fald på hende og familiens vegne. 

Det er efterhånden et stykke tid siden, at det så dagens lys, at hun og familien følger deres drøm de har haft i mange år, hvorfor familien forlader Danmark. 

Dengang løftede hun sløret for, at hun kan videre bekræfte, at de forlader Danmark til fordel for Østrig for at kunne renovere samt drive hotel, hvilket altså har været den helt store drøm i en årrække.

Men efter blot 12 dage valgte TV-værten og manden at sætte deres hus ned i pris med 8%: 

"Jeg er selvfølgelig utålmodig, men det er også bare, fordi markedet reagerer ret hurtigt, og selvfølgelig kan man være heldig, at der kommer nogen dryssende, men så spiller man på heldet, og der synes jeg bare ikke, vi er et sted, hvor vi skal. Vi har noget, vi gerne vil, og så må man lytte til de fremvisninger, der har været. Hvis de har været der, og de ikke slår til, så er det jo, fordi der er en uoverensstemmelse", fortalte Anders dengang til HER&NU

Og nu gør de det tilsyneladende igen.

De har nemlig skåret prisen på deres luksusvilla i Søvang ved Dragør, ikke én, men to gange.

14.995.000 kroner ønskede parret dengang for deres hus, da de tilbage i maj satte det til salg.

Den dag i dag står udbudsprisen dog på 12.800.000 kroner for deres 216 kvadratmeter gennemrenoveret luksusvilla i første parket til Øresund.

Men prisnedsættelsen er dog ikke noget, parret tager særlig tungt.

Det løfter de sløret for til Ekstra Bladet søndag aften, da de lagde vejen forbi radiostationen Novas 15-årigs fødselsdag:

"Det er jo aldrig penge, vi har haft. Man gætter jo på, hvad noget er værd, og når man så går ned i pris, har det jo bare aldrig været mere værd. Det mindset er vi heldigvis vant til i branchen, og det er jo bare sådan, det er. Det er noget med at sige, at man ikke har mistet to millioner kroner - for man har aldrig haft dem", siger Anders.

TV-værten lægger heller ikke skjul på, at parret har sommerfugle i maven, og de bare gerne vil ned og tage hul på deres nye eventyr:

"Jeg har sommerfugle i maven på daglig basis, fordi vi ikke ved, hvor vi er om et år. Vi ved ikke, om vi er i den ene eller anden region, eller hvilket hotel vi har købt. Vi ved intet", siger tv-værten, som stadig har planer om at rejse til Danmark for at optage diverse programmer.