Juleoverraskelse fra Jonas Vingegaard og familien: Byder familiemedlem velkommen

16/11/2023 13:41

Emil Martesen

Indland
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Nu har en juleoverraskelse fra Jonas Vingegaard og familien set dagens lys.

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard har efterhånden bidt sig fast på alle danskernes læber med hans intet mindre end fantastiske præstationer i cykelsadlen.

De seneste to år har den ydmyge Glyngøre-dreng nemlig sat alle konkurrenterne til vægs og cementeret, at han er blandt de allerbedste klatrere i bjergene.

Og senest, da det spanske etapeløb, Vuelta a Espana, løb af stablen, viste den danske cykelstjerne også prøver på, at han også besidder evnerne til gøre en forskel for sine holdkammerater.

Her agerede han nemlig hjælperytter for sin amerikanske holdkammerat, Sepp Kuss, der endte øverst på podiet i årets tredje og sidste Grand Tour.

Men selvom Jonas Vingegaard gang på gang viser, at han hører til blandt den absolutte top, så er der stadig nogle knapper, der kan skrues på.

Især i en sport som cykling, hvor marginaler kan være forskellen på sejr og nederlag.

Og det har fået den danske cykelstjerne og familien til at rive teltpælene op og vinke farvel til Danmark.

Fremover vil familien nemlig være at finde i Schweiz.

Men når julen løber af stablen bliver det et helt tredje land som Jonas Vingegaard og hans familie vil besøge.

I stedet for at fejre højtiden i hjemlige Glyngøre, så går turen til Frankrig, hvor Jonas Vingegaard har hentet to af sine Tour-sejre. Med på rejsen er ikke kun hans hustru Trine og datteren Frida, men også svigermor Rosa og hendes mand, som vil være en del af julefejringen.

Det løfter Jonas Vingegaard sløret for til Ekstra Bladet:

"Det bliver nede i Frankrig. Det bliver hyggeligt", fortæller han.

Familien Vingegaard, som ofte opholder sig på tre forskellige baser i Europa - Glyngøre, Schweiz og Frankrig - vælger altså at tilbringe højtiden i det land, der har været skueplads for nogle af hans største cykeltriumfer.