Kæmpe stigning: Smittetallet sætter den gamle rekord til vægs

Foto: Shutterstock,com

Antallet af smittede i løbet af det sidste døgn er steget ekstremt, og dermed er der nu en ny smitterekord i Danmark.

Efter en dag hvor det gik den rette vej med smittetallet i Danmark, så er det for alvor gået den forkerte vej her fredag den 30. oktober.

Smittetallet i Danmark har nemlig nået nye højder, da vi igen har smitterekord i Danmark. Det viser dagens coronatal fra Statens Serum Institut, der netop er udsendt her klokken 14.00.

Læs også

Nu tilbagekaldes mundbind: Solgt over hele landet

Smittetallet i dag lyder på intet mindre end 1.191 nysmittede i løbet af det seneste døgn. Det er ikke blot en ny rekord, men en smitterekord der sætter den tidligere rekord til vægs.

Antallet af dødsfald er ligeledes steget, da tre personer har mistet livet efter smitte med corona, og antallet af indlæggelser er også steget.

Hele 33 nye personer er blevet indlagt, mens 28 er blevet udskrevet. Det giver en stigning i indlæggelser på 5, og dermed er der 144 indlagte i Danmark i dag.

Samlet set er der nu blevet testet 2.824.245 personer for covid-19 i Danmark, og der er blevet bekræftet smitte hos 45.225. 719 personer har mistet livet, og det giver en dødsfald i procent på 1.6.

Læs også

Mette Frederiksen klar til at indføre nye restriktioner

 

 

Dagens Gossip