Kun få danskere ved det: Her forvandles Rema 1000 til helt nyt supermarked

12/09/2023 09:59

Emil Martesen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kun få danskere er klar over det.

Mest læste i dag

Tilbage i december meddelte ALDI, at kæden vil forlade det danske marked efter at have indgået en aftale med REMA 1000 om overdragelse af hovedparten af de danske aktiviteter. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har sidenhen godkendt handlen.

Men man skal ikke spole tiden ret langt tilbage før Rema 1000 måtte sande, at de ikke kan nå at omdanne alle disse butikker til Rema 1000 konceptet, hvorfor en ny banebrydende udvikling har set dagens lys.

Coop-koncernen har nemlig løftet sløret for et nyt supermarkedskoncept i Odense, som markerer begyndelsen på en ny æra for detailhandlen i Danmark.

Og i kølvandet på Rema 1000's beslutning om ikke at omdanne alle Aldi-butikkerne til Rema 1000, har det åbnet døren for Coop, som har grebet chancen for at overtage nogle af disse butikker og introducere deres nye supermarkedskoncept.

Odense er her blevet udvalgt som en af de første byer til at huse det nye Coop Supermarked, hvilket placerer byen i centrum for denne spændende transformation i detailhandelslandskabet.

Det skriver migogodense.

Den tidligere Aldi butik på Hjallesevej vil snart genåbne som et Coop Supermarked, hvilket markerer en historisk ændring i Coop-koncernens strategi.

Denne udvikling er en del af Coops større plan om at forenkle og revolutionere deres forretningsmodel.

Coop har i samme ombæring, at de vil samle Kvickly, SuperBrugsen og Irma under ét navn, simpelthen 'Coop'. Dette træk er designet til at tilbyde danskerne bedre og billigere dagligvarer gennem en mere strømlinet og effektiv forretningsstruktur.

Med denne nye strategi, døbt 'Fremtidens Coop', tager koncernen et dristigt skridt mod at etablere Danmarks største supermarkedskæde, der forener flere eksisterende kæder under ét navn og ét brand.