Kun i dag: Her kan du tanke benzin til 5.90 kr!

Foto: Shutterstock.com

I forbindelse med åbningen af en helt nye Shell-tankstation, vil prisen på benzin og diesel blive sat ned for en kort stund. Det kan dog bedst betale sig, hvis man bor i nærheden af den nye tankstation.

Priserne på benzin plejer desværre kun at gå en vej, og der er opad. I øjeblikket koster det omkring de 11 kroner at tanke en liter benzin på sin bil, men i dag kan man gøre sig noget af et kup, hvis man kører forbi Shell.

Prisen på en liter benzin lyder nemlig på sølle 5.90 kroner, og dermed kan du tanke din bil op for det halve af det, du plejer.

Det er dog en helt særlig Shell-tankstation, som du skal lægge vejen forbi, hvis du gerne vil spare penge på dit brændstof.

Læs også

Så er det slut: Fra nu af får du klip i kortet, hvis du gør dette bag rattet

Det er nemlig i forbindelse med åbningen af en helt ny Shell i Vordingborg, at du kan få de absurd lave priser på benzin og diesel. Allerede fra klokken 13:00 og fire timer frem gælder tilbuddet, så det er med at slå til, hvis du er på egnen.

“Fredag den 6. september kl. 13.00 klipper Vordingborg kommunes borgmester Mikael Smed snoren til den nye Shell tank i Business Park Vordingborg og åbner festen til en eftermiddag med helt lave priser på benzin og diesel;” oplyser Shell i en pressemeddelelse.

Åbningen af den nye tankstation i Vordingborg er dog ikke den eneste, der kommer til at være tilbud på her i efteråret. Shell har nemlig planer om at åbne flere tankstationer rundt omkring i Danmark i løbet af efteråret, og her vil der også være billig benzin og diesel, hvis man kommer forbi i det rette tidsrum.

”Det nye anlæg ved Vordingborg er den første af flere stationsåbninger i efteråret. Som det er tradition, fejrer vi nye Shell tankstationer med ekstra lave priser på brændstof. Til åbningsfesten er et hold af tankpassere klar med diesel og benzin til langt under normalpris. Så vi forventer stor travlhed i området omkring tankstationen hele fredag eftermiddag”, skriver de i pressemeddelelsen.

Den nye Shell-tankstation vil have alle Shells brændstoffer, hvor du både kan tanke Shell V-Power 100 oktan, benzin og diesel.

Læs også

Kommende brud raser over vielsesring: Jeg vil ikke have den lille lorte-ring

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip