Kvinde fra Nordsjælland fik uvirkelig mail: Nu må hun skjule den vildeste hemmelighed for familien

Da en nordsjællandsk kvinde for nylig modtog en uvirkelig mailhilsen, afviste hun den i første omgang som endnu en reklame. Nu har mailen dog betydet, at hun må holde en vild nyhed hemmelig for sin familie. I hvert fald lidt endnu.

Søndag formiddag tikkede der en meget uvirkelig besked ind i indbakken hos en kvinde fra Nordsjælland. I mailen, der var fra Danske Spil, stod der nemlig, at kvinden netop havde vundet 6.572.627 millioner kroner i Lotto.

Kvinden, der er i fyrrerne og som dage forinden havde spillet på nettet, nægtede dog at tro på den overvældende nyhed. I stedet afskrev hun mailen som en lusket reklame, men et par dage senere kom kvinden dog på andre tanker. Det oplyser Danske Spil.

- Det er faktisk lidt pinligt, men jeg troede bare, det var en reklame for næste uges trækning. Jeg tænkte simpelthen, at så heldig kan man ikke være. Så jeg slog det faktisk ud af hovedet et par dage. Men der var alligevel et eller andet, der var mærkeligt. Og så gik jeg ind og tjekkede tallene, fortæller kvinden.

Og ganske rigtigt - den uvirkelige besked var god nok. Kvinden var nemlig blevet Lotte-millionær, og ventede nu bare på at få de mange penge ført over på sin konto.

Læs også

Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

Kvinden fortæller selv, at hun ikke spiller fast, men ’når hun føler for det.’

Indtil videre er det dog kun kvinden selv, der kan glæde sig over den nye titel som millionær. Hun har nemlig endnu ikke fortalt nogen om sin gevinst, da hun forklarer, at hendes liv er en smule kompliceret lige nu. 

- Min ekskæreste og jeg gik fra hinanden for to år siden, men har været tvunget til at bo sammen, fordi vi ikke har kunnet få solgt vores bolig. Derfor har jeg heller ikke sagt noget til mine døtre, da det vil være lidt svært for dem ikke at sige det videre. Men de skal selvfølgelig have det af vide på et tidspunkt, lyder det.

Læs også

Emma stod i kø i supermarkedet, da hun blev dybt provokeret: ‘I ødelægger julen!’

Derfor ved den nyslåede millionær også allerede nu, at nogle af pengene skal bruges til at finde et nyt sted at bo og i det hele taget starte på en frisk.

- Jeg har ikke haft et job, hvor jeg har tjent ret mange penge. Så det er fantastisk at få nogle helt nye muligheder i livet. Jeg har tænkt mig, at jeg vil give det maksimale beløb, man kan forære væk skattefrit til mine søstre, min mor – og selvfølgelig mine døtre, der også skal have et kørekort og rigtig gode julegaver, lyder det fra kvinden, der dog endnu ikke har forstået helt, at hun nu er millionær.

- Man gør jo alle de ting, man plejer. Så i løbet af dagen suser man rundt og har travlt. Men om aftenen, når jeg har lagt mig i min seng, så ligger jeg og smiler for mig selv, siger hun glad.

Læs også: 69-årig kvinde fra Ebeltoft gik i chok, da hun tjekkede lottotallene. Nu ærgrer hendes kæreste sig bittert

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip