Kvinde fra Nordsjælland modtog mail lige inden sengetid: Kunne ikke fatte det

Foto: Shutterstock.

En kvinde bosiddende nord for København var egentlig gået i seng, da der for knap to uger siden tikkede en mail ind, som lige skulle tjekkes inden sovetid.

“Det er jo ikke første gang, at jeg får sådan en.”

Sådan lyder det fra kvinden, der gerne vil være anonym, i en pressemeddelelse fra Danske Spil. 

Læs også

Rasmus Paludan gift med drabsdømts eks

For knap to uger siden tikkede en mail ind, som lige skulle tjekkes inden sovetid.

“I mailen stod der: ”Tillykke, du har vundet i Vikinglotto” i emnefeltet, men det er jo ikke første gang, at jeg får sådan en, og hver gang scroller jeg spændt ned i mailen. Og så plejer der at stå, at jeg har vundet 50-60 kr,” forklarer hun.

Men denne aften stod der noget andet i mailen. 

“Jeg kunne ikke finde ud af, om der stod 7.800 kr., eller hvad der lige stod. Så jeg måtte lige nærlæse beløbet igen, og så løb jeg ind til min mand og viste ham det,” fortæller den heldige vinder.

For der stod ikke 7.800 kr., men 7,8 millioner kroner, hvilket ægteparret havde lidt svært ved at forstå, der lidt over klokken 22 en ganske almindelig onsdag aften.

“Vi sad bare og grinede. Vi kunne jo slet ikke forstå det og tænkte, at det da ikke kunne passe. Min mand tjekkede tallene efter igen, og selvom de passede, troede vi ikke rigtigt på det, før en medarbejder fra Danske Spil ringede dagen efter,” forklarer kvinden. 

Det skal pengene bruges til

Den store nyhed holder parret dog tæt ind til kroppen, og de har kun delt det med deres forældre og aller nærmeste venner.

Parret har allerede talt om, hvad gevinsten skal bruges på.

“Vi skal have betalt nogle lån af på vores hus og sommerhus, og så skal der sættes noget til side til børnene. Og så skal vi selvfølgelig rejse og lave nogle sjove ting. Det kan jo især give plads til noget spontanitet, så vi ikke behøver at planlægge alt i god tid, men pludselig kan vente og se, hvad vi lige har lyst til i for eksempel efterårsferien. Nu skal vi virkelig leve livet,” fortæller den glade vinder.

Læs også

Smittet med corona efter vaccine: Så mange danskere bliver ramt

 

 

 

Dagens Gossip