Lækkert job - Vil du have løn for at spise Take Away?

Foto: Shutterstock.com

De fleste mennesker troede, at det var en aprilsnar, da Just Eat i går slog en stilling op, hvor de søgte folk til at smage på Take Away for dem. Det viste sig dog, at den var god nok.

I går var det den 1. april, og dermed var internettet fyldt med den ene aprilsnar efter den anden. Det betød også, at mange nyheder der rent faktisk var ægte, blev set som værende en aprilsnar, og sådan en var Take Away-virksomheden Just Eat ude for.

Just Eat oprettede nemlig et jobopslag i går, hvor de søgte professionelle smagsdommere. Du ville altså få løn for at spise Take Away fra de forskellige restauratører, som de har i deres portefølje. Det troede danskerne altså ikke på, og derfor blev jobopslaget beskrevet som en aprilsnar i flere danske medier, der var overbeviste om, at det altså ikke var et ægte jobopslag.

I dag er det så den 2. april og jobopslaget er fortsat aktuelt på Just Eats hjemmeside. Samtidig har Just Eat bekræftet til B.T, at opslaget er helt reelt, og at de faktisk leder efter danskere, der gerne vil tjene penge på at spise pizza, kebab og andre delikate retter.

Læs også

Er du over 18? – Så bør du cirka have så meget stående på bankkontoen

”Det var først, da jeg lagde det på Facebook, at det gik op for mig, at folk tog det som en aprilsnar, fordi folk ret aktivt begyndte at kommentere det med: 'Det kunne være fedt, hvis det var rigtigt, men det er nok bare en aprilsnar,” fortæller Kamilla Dannemarre Meincke, Brand Manager hos Just Eat til B.T.

Passer beskrivelsen på dig?

Hvis du godt kunne tænke dig at spise lækker mad, mens du bliver lønnet for det, så er der visse krav, som du skal kunne leve op til. Just Eat forventer nemlig, at du kan møde op på tom mave hver dag, og så er det en fordel, hvis du tidligere har deltaget i konkurrencer, hvor du skulle indtage meget mad.

I opslaget står der:

Vi forventer, at du: 

* Ikke er bange for at prøve retter, som du måske ikke kender i forvejen 
* Har mulighed for at møde på tom mave hver dag 
* Er struktureret og har flair for at sammensætte den gode smagskombination 
* Det er desuden et plus, hvis du har relevant erfaring med at spise store mængder mad. Det vil fx være en fordel, hvis du har deltaget i konkurrencer som DM i Tartelet-spisning eller Hotdog-DM, men det er ikke et krav. Det vigtigste er at du ved, hvordan din krop reagerer ved indtag af store mængder mad.  

Dine primære opgaver vil være:

* At spise dig gennem den danske takeaway-scene for at sikre høj kvalitet i vores udvalg og finde nye relevante samarbejdspartnere 
* At sikre os, at vi har det bedste takeaway-sortiment gennem diverse smagstest, hvoraf nogle vil være med bind for øjnene 
* At vurdere, hvilken mængde af ketchup, der er passende til en almindelig portion pomfritter.

Hvis du synes, at det lyder som et job for dig, så kan du sende en ansøgning til [email protected]. Der vil løbende blive afholdt samtaler, og stillingen er en deltidsstilling.   

Foto: Just Eat

 

Læs også

Lærer drak flere energidrikke om dagen – Tungen blev ”spist”

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip