Ledte i en måned: Johannes havde glemt, hvor han stillede sin bil

- Jeg er et kvajhoved, sagde 74-årige Johannes Rasmussen i går til Fyens Stiftstidende

I næsten en måned har Johannes Rasmussen ikke kunnet finde sin bil - eller rettere: finde det sted, hvor han har parkeret den. Og i går fortalte han sin historie til det lokale medie. 

Den 27. marts tog den 74-årige fynbo turen fra Ballen ved Vester Skerninge, til Sorte Brødre Torv i Odense for at tage en lang cykeltur med nogle kammerater. Han parkerede sin sølvgrå Mazda 3 cirka 20 kilometer fra mødestedet for at cykle resten af vejen dertil. Men pludselig kunne han ikke finde tilbage til sin bil. 

LÆS OGSÅ: Efterlysning: En elev mangler for, at klase kan holde 50 års jubilæum

- Jeg er meget lidt kendt i Odense, men jeg er stadig et kvajhoved for ikke at notere, hvor jeg parkerede. Jeg havde endda medbragt blyant og papir, men jeg kunne ikke finde noget vejskilt, så jeg kom fra det, sagde Johannes Rasmussen i går til Fyens.dk. I går var han for tiende gang ude for at lede efter sin bil - uden held.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Men da Fyens Stiftstidende bragte artiklen om Johannes Rasmussens pinlige kattepine, satte Odenses borgere alle sejl til for at komme ham til undsætning. Og der gik ikke lang tid, før det betød, at han igen kunne køre sin forsvundne Mazda hjem i sin egen carport.

- Jeg blev kontaktet af politiet, som fortalte, at den var fundet i Fynsgade i Odense. Her havde en dame observeret den, siger den lykkelige bilejer i dag. 

Han har efter en smule overtalelse fået lokket nummeret på den kvinde, der fandt bilen, ud af Fyns Politi, og har tænkt sig at kontakte hende og 'sende hende en erkendtlighed'.

 

Dagens Gossip