Lene Beier tog overraskende beslutning efter blot 12 dage: Nu gør hun det igen

24/09/2023 14:33

Emil Martesen

Indland
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Den evigt populære Lene Beier gør det igen.

Mest læste i dag

Hun har for alvor bidt sig fast på danskernes læber med sine fortrinlige præstationer i en række populære programmer, der er rullet over skærmen. 

Og skulle du være blandt dem, som altid sidder klistret til skærmen, når Lene Beier er at finde, så er der god grund til at klappe lidt ekstra i hænderne. 

I hvert fald på hende og familiens vegne. 

Det er efterhånden et stykke tid siden, at det så dagens lys, at hun og familien følger deres drøm de har haft i mange år, hvorfor familien forlader Danmark. 

Dengang løftede hun sløret for, at hun kan videre bekræfte, at de forlader Danmark til fordel for Østrig for at kunne renovere samt drive hotel, hvilket altså har været den helt store drøm i en årrække.

Men efter blot 12 dage valgte TV-værten og manden at sætte deres hus ned i pris med 8%: 

"Jeg er selvfølgelig utålmodig, men det er også bare, fordi markedet reagerer ret hurtigt, og selvfølgelig kan man være heldig, at der kommer nogen dryssende, men så spiller man på heldet, og der synes jeg bare ikke, vi er et sted, hvor vi skal. Vi har noget, vi gerne vil, og så må man lytte til de fremvisninger, der har været. Hvis de har været der, og de ikke slår til, så er det jo, fordi der er en uoverensstemmelse", fortalte Anders dengang til HER&NU

Og nu gør de det tilsyneladende igen.

De har nemlig skåret prisen på deres luksusvilla i Søvang ved Dragør, ikke én, men to gange.

14.995.000 kroner ønskede parret dengang for deres hus, da de tilbage i maj satte det til salg.

Den dag i dag står udbudsprisen dog på 12.800.000 kroner for deres 216 kvadratmeter gennemrenoveret luksusvilla i første parket til Øresund.

Lene Beier, der er aktuel i 'Landmand søger kærlighed', lægger heller ikke skjul på, at hun ser frem til denne flytning som en naturlig forlængelse af deres livsrejse:

"Det her er jo ikke en ny drøm, det er noget, vi altid har snakket om", siger hun til Ekstra Bladet og forsikrer, at hendes arbejde som tv-vært kan forenes med et liv som hotelejer i Østrig.

I første omgang skal huset dog sælges, og du kan tilsyneladende få fingrene i huset for 12.800.000 kroner.