LIGE NU: Besvimer under pressemøde med Søren Brostrøm

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Enhedschef i Lægemiddelstyrelsen, Tanja Erichsen, besvimede for ganske få minutter siden under et vigtigt vaccine-pressemøde.

Netop nu afholdes der pressemøde omkring Danmarks beslutning om at stoppe med at benytte AstraZeneca-vaccinen til vaccinationer mod covid-19.

Pludselig midt under pressemødet blev signalet dog kappet, og det skyldes, at en person pludselig besvimede, mens Søren Brostrøm var ved at tale til den danske befolkning.

Læs også

Nina i chok: 'Har folk ingen pli?'

Der er tale om Tanja Erichsen, der er enhedschef i Lægemiddelstyrelsen, som pludseligt besvimede under corona-pressemødet.

Mens Søren Brostrøm stod og talte til den danske befolkning, kiggede han pludselig til siden og udbrød ‘Nej, Nej’. Derefter skyndte Søren Brostrøm sig hen til Tanja Erichsen, og sørgede for at lægge hende i aflåst sideleje.

Signalet blev derefter cuttet, og lige nu er der ingen billeder fra pressemødet, der altså er blevet afbrudt.

Kort inden Tanja Erichsen besvimede, nåede Søren Brostrøm dog at meddele, at Danmark altså har taget beslutningen om, ikke længere at benytte AstraZenecas covid-19-vaccine i Danmark. Årsagen skyldes, at der er risiko for blodpropper, som i værste fald kan føre til døden.

Opdateret:

Efter vi har skrevet om episoden, har TV2 News berettet om, at Tanja Erichsen er kommet på benene igen, og at hun selv har forladt pressemødet til fods. Det ventes at pressemødet vil blive genoptaget klokken 15.00.

Læs også

Ændrede sit barns navn for søsterens skyld: “Nu kræver hun, at jeg ændrer det igen”

 

 

 

Dagens Gossip