Lisbeth Østergaard raser: “Hvad fanden bilder folk sig ind?”

Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

I et opslag på sin Instagram-profil, deler hun nu sin vrede.

Lisbeth Østergaard er for mange nok kendt fra Go’ Morgen Danmark på TV 2 og for andre værtsroller på kanalen.

Men på Instagram er der i den grad også gang i den for den 40-årige tv-vært og influencer. Der er over 138.000, der følger med i Lisbeth Østergaards liv, hvor hun deler billeder af børnene Viggo og Carlo, sin mand Ralf Østergaard Christensen og meget mere.

Læs også

Fie Laursen er tilbage: Men nu er det slut

Hun har også en anden profil på det sociale medie, nemlig profilen med navnet “Lizzyshoppen”, som er hendes webshop. Her sælger hun smykker, accessories og meget mere - og det er netop webshoppens profil på Instagram, der nu bliver brugt til at forsøge og snyde følgere.

“ARGH!!!! Hvad fanden bilder folk sig ind. Denne profil er FAKE og hvis de skriver til dig er beskeden IKKE min webshop,” lyder beskeden på hendes egen profil på Instagram, hvor hun viser et billede af en profil med navnet "lizzyshoppen.team".

Lisbeths opslag på Instagram. Foto: Lisbeth Østergaard/ Instagram.

"Små pikkemænd eller meget lange babser"

Den falske profil forsøger at lokke kreditkort oplysninger ud af følgerne, ved at fuppe med en konkurrence.

“Vær en skat og anmeld profilen så der ikke er nogen der bliver snydt af mennesker med latterlig dårlig stil og meget små pikkemænd eller meget lange babser.”

Læs også

Har du lagt mærke til det i X Factor? Nu forklarer de detalje

D”e skriver at du har vundet en konkurrence og vil ha dine bankoplysninger. Opfindsomme er de ikke, for de bilder jer ind at det er til at betale fragten med. Jøsses. Gør det ikke. Anmeld dem - og slet profilen,” lyder beskeden klart og tydeligt.

Det lader til at Lisbeth Østergaard har fået skovlen under fupmagerne, for den falske profil er ikke længere at finde på Instagram.

 

 

Dagens Gossip