‘Løvens Hule’-stjernen Jacob Risgaard stopper

04/07/2023 08:15

Emil Martesen

Indland
Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix
Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix
‘Løvens Hule’-stjernen vinker efter flere år farvel.

Mest læste i dag

Jacob Risgaard er for de fleste et kendt ansigt via sit virke som investor i DR-programmet ‘Løvens Hule’. Her har gennem tiden investeret i mange forskellige slags virksomheder, både med hensyn til portefølje og størrelse.

Og når det populære DR-program ruller over skærmen, så kan de fleste også nikke genkendende til, at nordjyden har bidt sig fast på alles læber. 

Men nu er det slut - i hvert fald med hans deltagelse i selskabet ‘Bareen’. 

Selskabet, der laver helt simpelt tøj i form af sweatshirts, T-shirts og lignende, vinker altså farvel til den evigt populære Jacob Risgaard. 

Det sker i kølvandet på, at han har solgt sine ejerandele af selskabet til medstifter Anthon Luis. Desuden har medindvesteren Christian Arnstedt også fået en større ejerandel. 

Det skriver Ekstra Bladet, der har været i kontakt med en anden medstifter - nærmere bestemt Mathias Klitgaard - der bestemt ikke lægger skjul på, at det hele er sket på fredelig vis, og der på ingen måder er ugler i mosen. 

Selskabet tager altså hul på et kapitel fremover med én løve frem for to. 

Og ‘Bareen’ kunne også have haft én bestemt løve med fra starten. De var nemlig en yderst populær case, da de lagde vejen forbi ‘Løvens Hule’. 

Her tilbød Jesper Buch dem et historisk bud på 65 procent af virksomheden for tre millioner kroner. 

Men selskabet valgte i stedet, at takke ja til Christian Arnstedts og Jacob Risgaards bud på én million kroner for 25 procent.