Lokal XL-byg er gået konkurs: Nu ryger alle varerne på aktion

Skrevet af Kamille Isaksen

12/02/2024
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Der er en masse penge at spare, når varerne ryger på aktion.

Mest læste i dag

XL-BYG Malling må se sig slået af de udfordringer, der er på markedet for byggematerialer lige nu. Det store varelager fra byggemarkedet kommer nu på auktion hos Campen Auktioner.

Desværre er XL-BYG afdeling i Maling syd for Aarhus gået konkurs. Årsagen til konkursen skal findes i det marked for byggematerialer, som XL-BYG Malling har været en del af.

På trods af en midlertidig opblomstring under corona-nedlukningen, blev selskabets økonomiske situation desværre vendt tilbage til underskud, hvilket resulterede i den endelige konkurs. Skifteretten tog XL-BYG Malling under konkursbehandling den 23. januar 2024.

Ejer Søren Møller udtrykte beklagelse over situationen og håbede på en positiv løsning for både medarbejdere og kunder. I forlængelse heraf ser Campen Auktioner frem til at kunne bidrage til denne proces ved at facilitere konkursauktionen over XL-BYG Malling.

Det skriver Campen Auktioner i en pressemeddelelse.

Dette enorme varelager fra XL-BYG Malling, bestående af tusindvis af lotnumre med en samlet indkøbsværdi på et tocifret millionbeløb, repræsenterer en enestående mulighed for købere og investorer til at erhverve kvalitetsvarer til yderst fordelagtige priser. Ved at byde på varerne får købere adgang til et bredt udvalg af ubrugte effekter, herunder byggematerialer, værktøj, inventar og meget mere.

Campen Auktioner, anført af vicedirektør Bjørn Søby Jakobsen, ser dette som en spændende udfordring og en unik mulighed for at præsentere et spektakulært udvalg af ubrugte materialer og tilbehør til byggebranchen af høj kvalitet. Det enorme varelager er en stor udfordring, men det er bestemt ikke noget, der afskrækker Bjørn Søby Jakobsen.

-Vi har mangeårig erfaring med at håndtere store komplekse opgaver. Vi starter med at danne os et overblik, herefter opdeles de mange kategorier nøje, så hver auktion specialsorteres fx inden for VVS, trælast, grill, maling, værktøj, murer, skruer, bolte, m.m. I løbet af den næste måneds tid vil der blive afholdt 10-12 online auktioner, som starter med auktionskatalognummer 9575, der kan tilgås via Campen Auktioners hjemmeside. Udlevering og eftersyn vil finde sted hos XL-BYG løbende.

Med onlineauktionsrækken fra XL-BYG Malling er der virkelig mulighed for at få fat i ubrugte byggebranchevarer og relaterede effekter af høj kvalitet. Det bliver en stor fornøjelse at medvirke til at finde ny ejere, forklarer Bjørn Søby Jakobsen, og fortsætter: - Auktionerne giver alle interesserede købere, både private og virksomheder, mulighed for at deltage og gøre en god handel.

Campen Auktioner har stor erfaring med netop konkursauktioner og er dedikerede til at sikre, at auktionsprocessen forløber transparent, gnidningsløs og givende for alle involverede parter. Auktionshuset står klar til at facilitere disse auktioner og byder købere velkommen til at deltage i en spændende handelsoplevelse.

Få en guide til de forskellige varekategorier her: