Lottospiller vandt 3 millioner: Ja ja, jeg snød lidt

Et fynsk ægtepar kunne glæde sig over, at de vandt hele tre millioner kroner i Lotto. Det var dog ikke let at holde på lottokuponen, der faktisk gik hen og stressede ægteparret.

Hvorfor går et ægtepar fra Midtfyn rundt med tre millioner kroner på maven, da de skulle ud at gå tur? - Jo, det skyldes, at ægteparret netop havde vundet intet mindre end tre millioner kroner i Lotto, og de frygtede for alt i verden, at de skulle miste deres kupon.

Faktisk var det så slemt, at ægteparret blev stressede, og ikke turde forlade huset, for tænk nu hvis, at huset nu skulle brænde ned, mens kuponen lå derinde. Derfor endte det altså med, at parret tog lottokuponen med sig, når de skulle forlade hjemmet.

Læs også

Far nægtes skrabelodsgevinst på 1.6 mio. kr.: Der er blevet ændret på loddet

“Det var faktisk helt stressende. Vi turde jo ikke lade kuponen være alene hjemme, for tænk nu, hvis huset pludselig brændte. Omvendt turde vi heller ikke tage den med os i tasken, hvis nu vi skulle blive overfaldet. Vi endte med at finde sådan en gammel pengekat, man kan gemme indenunder tøjet. Der puttede vi den i, så vi kunne komme ud og gå en tur. Man tænker jo de skøreste tanker, for selvfølgelig begynder ens hus jo ikke at brænde,” fortæller parret i en pressemeddelelse hos Danske Spil.

Jaja, jeg snød lidt

Det fynske ægtepar har en lidt særlig måde at spille Lotto på. For selvom de har fællesøkonomi, så spiller de stadig Lotto hver for sig.

Det fortæller ægteparret i pressemeddelelsen, hvor de oplyser, at de oftests køber en kupon hver, og så af og til en kupon til deling. Det var netop en delingskupon, som ægteparret endte med at vinde det store beløb på.

“Vi aftalte, at jeg havde de fem første rækker, og han havde de fem sidste. Men da jeg så gik igennem mine rækker, så kom jeg da lige til at kigge på sjette række, som jo egentlig var min mands. Jaja. Jeg snød lidt. Men han tilgav mig, da jeg sagde, at det så virkelig godt ud. Som i virkelig godt! Han troede dog ikke på mig. Det gjorde jeg egentlig heller ikke selv, da det kom til stykket,” lyder det fra kvinden.

Ægteparret der har to børn, har i længere tid drømt om at flytte i et mindre nybyggeri. Det har de nu muligheden for, og derfor kom pengene på det mest perfekte tidspunkt.

Læs også

Kommune har lavet stor fejl til 42 millioner kroner: Se om du får penge tilbage

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip