Lugtende mand med skæve tænder tæskede 21-årig kvinde i bussen: Hun havde sat sig forkert

Foto: Simon Skipper/Ritzau Scanpix

En ung kvinde fandt et tilfældigt sæde da hun skulle med 1A fra Hellerup. Sædevalget passede dog ikke en anden passager, der valgte at slå kvinden.

Det hører mere eller mindre kun barndommen til, at der var visse pladser, man ikke måtte have lov til at sætte sig bussen. Den oplevelse mødte en 21-årige kvinde dog forleden, da hun skulle med bussen, og hendes valg af sæde kostede hende en tur på skadestuen.

Ifølge Lokalavisen.dk skulle den 21-årige kvinde mandag eftermiddag klokken 15:30 med buslinje 1A i Hellerup nord for København.

Her satte kvinden sig ind i bussen, og valgte et tilfældigt sæde i bussen. Vedkommende bag ved kvinden var en mand på mellem 40 til 45 år, sagde til hende, at hun ikke skulle sætte sig foran hende, og få sekunder efter, valgte han at slå hende hårdt i hovedet.

Læs også

Så er det slut: Fra nu af får du klip i kortet, hvis du gør dette bag rattet

Den 21-årige kvinde var nødt til at tage en tur på skadestuen efter overfaldet fra manden, historier fortæller dog ikke noget om, hvorvidt kvinden var kommet noget til.

Politiet har ikke fået fat på manden endnu, og de har derfor uddelt et signalement, som måske kan hjælpe andre til at finde manden, og derefter henvende sig til politiet.

Manden beskrives som værende dansk af udseende. Mellem 40 til 45 år, og så skulle han være ret kraftig af bygning og med sort hår. Han var iført mørkt tøj, og et par slidt blå crocs sko, han havde en kasket, hvor der var noget rødt på, og så kommer politiet med en sidste tilføjelse.

Desuden havde han skæve tænder og lugtede.

Hvis ovenstående lyder som en person, du kender til, så vil Nordsjællands Politi meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte dem på telefonnummer 114.

Læs også

Hjem Is-bil blev røvet på stille villavej - Sådan ser den ene gerningsmand ud

 

 

Dagens Gossip