Mand anholdt for eksplosionen ved Skattestyrelsen!

Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson / Ritzau Scanpix

Politiet har netop afholdt et pressemøde, hvor de fortæller, at de har anholdt en mand, som formentlig stod bag eksplosionen ved Skattestyrelsen. Derudover er en 21-årig ligeledes efterlyst internationalt.

I sidste uge blev København pludselig ramt af flere angreb. Først sprang en bombe tirsdag ved Skattestyrelsen, mens der lørdag sprang endnu en bombe, da en nærpolitistation på Nørrebro blev ramt.

Det var dog eksplosionen ved skattestyrelsen, der i den grad chokerede den danske befolkning, men heldigvis kom ingen til skade i forbindelse med eksplosionen.

Læs også

Skattestyrelsen udsat for kæmpe eksplosion

I dag otte dage efter eksplosionen fandt sted, har politiet afholdt et pressemøde, hvor de kan berette om, at de har anholdt en person, som de mistænker står bag eksplosionen. Endnu en forventes at have været medvirkende, og denne person er nu eftersøgt.

To svenske mænd står formentlig bag

Chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov fortæller på pressemødet, at politiet har anholdt en 22-årig svensk mand. Han blev varetægtsfængslet tirsdag aften, hvor han er sigtet for at have stået bag eksplosionen ved Skattestyrelsen.

Samtidig er en anden 21-årig svensk mand efterlyst internationalt, da han formodes at stå bag eksplosionen sammen med den anden 22-årige svenske mand.

I løbet af natten har politiet ransaget flere boligere i Sverige, og her er det lykkedes dem at finde frem til det køretøj, der højst sandsynligt blev brugt af gerningsmændene.

“Vi har i nat også ransaget flere adresser i Sverige. Her har vi beslaglagt, det vi formoder er den bil, der er brugt af gerningsmændene,” fortæller chefpolitiinspektøren.

Jørgen Bergen Skov fortalte i øvrigt også, at eksplosionen mod Skattestyrelsen ikke var i relation til den eksplosion, der fandt sted ved nærpolitistationen på Nørrebro natten til lørdag.

Læs også

Politiet bekræfter: Eksplosionen ved Skattestyrelsen var et angreb

 

 

Dagens Gossip