Mandag morgen meldte politiet 21-årig mand død i uforklarlig tragedie: Nu er han ikke død alligevel

02/10/2023 12:27

Emil Martesen

Indland
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu er der nyt i den uforklarlige tragedie.

Mest læste i dag

I de tidlige morgentimer har Brønshøj været skueplads for en intens politiindsats, der har efterladt lokalsamfundet i en tilstand af uro og bekymring:

"En meget alvorlig forbrydelse er sket i nat", udtaler vagtchef ved Københavns Politi, Jonathan Wald, til Ekstra Bladet.

Politiet er i skrivende stund talstærkt til stede i Brønshøj, hvor de har spærret et stort område omkring Pilesvinget, og ifølge vagtchefen er de stadig meget tidligt i processen og efterforsker bredt.

Det er tydeligt, at politiet er på jagt efter svar, men det er endnu uklart, hvad der præcis er sket.

Men det stopper ikke her.

Denne sag tager en endnu mere tragisk drejning, da det bekræftes, at en 21-årig mand er afgået ved døden. De pårørende er underrettet, men mange spørgsmål forbliver ubesvarede.

Sådan lød meldingen fra politiet i morges.

Men nu har en ny historie set dagens lys.

Og den nylige episode i Brønshøj kaster en skygge over Københavns Politis kommunikationsevner. En 21-årig mand, først erklæret død, viser sig at kæmpe for sit liv på hospitalet.

"Vores mål er at informere offentligheden så hurtigt vi kan i disse sager, og oplysningerne skal først og fremmest være korrekte. En fejl som denne må ikke ske, og det undskylder vi for – og vi følger op på, hvordan det kunne ske", siger leder af Afdelingen for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, Brian Belling ifølge Ekstra Bladet.

Politiet lægger heller ikke skjul på, at de har iværksat en omfattende efterforskning i Utterslev Mose-området, hvor de søger efter et gerningssted:

"Det er endnu ikke oplyst, hvad der har forårsaget den 21-åriges meget alvorlige kvæstelser, og hvad politiet mener, motivet kan være", lyder det videre ifølge Ekstra Bladet.