Martin Jørgensen med trist meddelelse

22/03/2023 20:00

Henrik R

Indland
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Efter mere end 24 år sammen, er det slut.

Mest læste i dag

Den tidligere danske landsholdsspiller Martin Jørgensen, der har haft en stor fodboldmæssigkarriere, bekræfter den triste nyhed over for Ekstra Bladet i dag.

Selvom han på papiret stadigvæk er gift med Marianne Asta Jørgensen, så har de ikke dannet par i mere end et halvt år.

Se & Hør skrev i dag, at Martin Jørgensen og Marianne har sat deres villa til salg, og i den anledning valgte Ekstra Bladet at kontakte Martin Jørgensen for at høre, hvad der var los.

Til mediet bekræftede han, at parret ikke officielt er skilt, men at de ikke bor sammen længere, og ikke har dannet par siden juli sidste år.

I stedet har Martin Jørgensen boet alene i villaen, mens børnene fra tid til anden også har boet der.

Jørgensen begyndte sin professionelle fodboldkarriere i den danske klub AGF Aarhus i 1994. I 1997 skiftede han til den italienske klub Udinese, hvor han spillede i syv år og etablerede sig som en vigtig spiller. I 2004 flyttede han til den italienske storklub Fiorentina og spillede der indtil 2010, inden han vendte tilbage til Danmark og AGF.

Martin Jørgensen var også en markant spiller for det danske landshold. Han fik sin debut i 1998 og opnåede i alt 102 optrædener for landsholdet, hvilket gør ham til en af de mest kappede spillere i Danmarks historie. Jørgensen scorede 12 mål i sin internationale karriere og repræsenterede Danmark i flere store turneringer, herunder VM i 1998, 2002 og 2010 samt EM i 2000 og 2004.

Jørgensen var kendt for sin alsidighed og kunne spille på forskellige positioner på midtbanen og i angrebet. Hans tekniske færdigheder, hurtighed og evne til at score mål gjorde ham til en vigtig spiller både for sine klubber og landsholdet. Efter at have afsluttet sin aktive fodboldkarriere har Martin Jørgensen fortsat arbejdet inden for fodboldverdenen, blandt andet som fodboldkommentator.

Martin Jørgensen og Marianne Asta Jørgensen havde været kærester otte år før de blev gift i Aarhus domkirke i 2006. Derfra har de været gift i 16 år.