Melvin Kakooza afslørede helt særlig forvandling: Nu taler han ud

12/02/2024 08:41

Emil Martesen

Indland
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Nu taler den evigt populære komiker ud.

Mest læste i dag

Der er efterhånden ikke den titel, 31-årige Melvin Kakooza ikke kan bryste sig af.

I en alder af 31 er han både komiker, vært, musiker, TV-vært og meget andet, men til trods for de mange titler, så er der alligevel noget, der spørger i kulissen hos den evigt populære Melvin Kakooza.

I 2021 blev det opdaget, at den evigt populære Melvin havde en hjernetumor. Heldigvis blev den opereret væk i tide.

Og siden da har den elskede komiker bestemt ikke ligget på den lade side.

Han har nemlig gennemgået en forvandling, der ikke kun er hudløst ærlig, men også inspirerende.

Efter at have kæmpet med vægten i kølvandet på den alvorlige sygdom, har Melvin Kakooza nu tabt sig knap 30 kilo siden sommeren 2022:

"Livet efter sygdom kan være en lang rejse, og det går ikke altid så hurtigt, som man godt kunne tænke sig! Vægten sagde 118 kg. sidste sommer, og energien var næsten helt væk. Men efter en sej kamp i motionsrummet er jeg på vej tilbage, og målet under 90 kg. er nået!", delte han på sin Instagram-profil tilbage i oktober.

Og nu sætter Melvin Kakooza langt om længe ord på rejsen:

"Det har været hårdt arbejde. Det er motion, og så er jeg stoppet på noget medicin, som har været med til at hobe det op. Så når man kommer af medicinen og begynder at bevæge sig, så opnår man nogle gode resultater, lød det fra Melvin Kakooza til BilledBladet.

Men det stopper ikke her.

Yderligere understøttes TV-værtens helbredsmæssige sejr af en MR-scanning i december 2023, som bekræftede, at alt var, som det skulle være, hvilket tillod ham at fortsætte sin løbetræning uden bekymringer.