Mette Frederiksen siger tak

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Statsminister Mette Frederiksen havde inviteret på morgenmad, så hun kunne takke Søren Brostrøm, Kåre Mølbak og Thokild Fogde i forbindelse med coronakampen i Danmark.

Når der afholdes store coronapressemøder, så plejer vi typisk at se statsminister Mette Frederiksen, sundhedsminister Magnus Heunicke, faglig direktør for Statens Serum Institut Kåre Mølbak, direktør for sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm og politidirektør Thorkild Fogde på skærmen.

Læs også

Dramatisk ulykke: Falder fra 2. sal ned på gågaden

I går var de fire personer samlet igen, men denne gang var det ikke foran tv-skærmen, hvor de skulle fortælle om corona og restriktioner til danskerne, det var i stedet til en omgang morgenmad på statsministerens regning på Marienborg.

På Facebook fortæller Mette Frederiksen i et opslag, at hun sammen med Magnus Heunicke inviterede de tre herrer over, så hun kunne takke dem for deres hjælp i forbindelse med coronahåndteringen i Danmark.

“Havde i morges lejlighed til at spise morgenmad med tre af de dygtige fagfolk, der siden starten af året har taget et kæmpe ansvar for Danmarks håndtering af corona. Sammen med sundhedsministeren havde jeg derfor inviteret til Marienborg. For at sige tak. Til Søren Brostrøm, Kåre Mølbak og Thorkild Fogde – og med dem de mange medarbejdere i sundhedsmyndighederne og politiet.” fortæller Mette Frederiksen i opslaget, der fortsætter:

“Igennem krisen er vi ikke endnu. Men foreløbig har vi stadig epidemien under kontrol i Danmark. Det skyldes ikke mindst vores dygtige myndigheder. Og med takken til myndighederne følger altid takken til alle jer i frontlinjen. Det er jer, der hver dag bringer ofre og løber ekstra kilometer for at bringe hele Danmark gennem den her pandemi.” lyder det fra statsministeren.

Statsministerens opslag har i øjeblikket fået 16.000 reaktioner, mens 2.100 personer har kommenteret, og generelt virker til at være enige i statsministerens synspunkter.

Læs også

Søren Brostrøm: Dette bør du ikke gøre juleaften

 

 

 

Dagens Gossip