Mikkel Hansen åbner op: Deler hudløst ærlige ord

Skrevet af Emil Martesen

10/02/2024
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Den danske landsholdsprofil åbner op.

Mest læste i dag

Man skal ikke spole tiden ret langt tilbage, før Mikkel Hansen og resten af Nikolaj Jacobsens tropper spillede EM-finale mod Frankrig.

Danskerne havde fra turnerings start været kæmpe favoritter til at stå med guld om halsen til slut, men sådan blev det altså ikke. Efter finalens forlængede spilletid stod det klart, at de danske håndboldherrer måtte tage til takke med sølv.

Skuffelsen var enorm hos både Nikolaj Jacobsen og flere af de store landsholdsprofiler, som igennem slutrunden var blevet støttet af hele den danske befolkning

Det skriver SE og HØR.

Mikkel Hansen havde også støtte fra hjemmefronten under EM, og han har nu betalt lidt tilbage til sin hustru, Stephanie Gundelach.

Stephanie Gundelach, som er medskaber af det anerkendte tøjmærke OpéraSPORT, stod foran et vigtigt øjeblik under den københavnske modeuge, hvor mærkets nyeste kollektion skulle fremvises i Operaen.

Ved sin side havde hun ikke blot Mikkel, men også parrets søn Eddie Max, som begge var mødt op for at være en del af hendes store dag.

"Ligesom hun støtter op om, at jeg har en karriere, støtter jeg selvfølgelig også op om hende. Jeg er selvfølgelig stolt over, hvad de gang på gang præsterer", lød det fra Mikkel Hansen.

Den danske håndboldlegende knyttede også er par ord til, hvordan det var at vende tilbage til de faste rammer efter så intens en slutrunde, som EM var:

"Det er altid specielt, når man er væk så lang tid og skal tilbage i mere normale rammer igen, men det er jeg selvfølgelig glad for", udtalte han.