Mikkel Hansen har ikke gjort det halvanden måned: Nu vækker ny melding opsigt

Skrevet af Emil Martesen

5 uger siden

|

16/04/2024
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Nu vækker en ny melding opsigt.

Dagens topnyheder

Det er ingens næse gået forbi, at Mikkel Hansens håndboldkarriere synger på sidste vers.

Håndboldstjernen fortalte forleden på pressemøde, at han gerne vil med til de Olympiske Lege i Paris, som der netop bliver taget hul på, når de varme måneder er over os, men at han så vil lægge håndboldskoene på hylden.

Men inden vi når så langt, så skal de hjemlige turneringer dog afgøres. Mikkel Hansen har været skadet i snart halvanden måned, men nu vækker en glædelig melding opsigt.

Det skriver Ekstra Bladet.

Mikkel Hansen er nemlig klar til igen at træde ind på håndboldbanen.

Håndboldlegenden, der har tilbragt de sidste måneder med genoptræning, skal i aften spille for Aalborg Håndbold, når de møder 1. divisionsholdet Skive fH i pokalturneringen.

Det er første gang, fans kan opleve Hansen i aktion siden 3. marts, hvor Aalborg stod over for Fredericia.

Hans tilbagevenden er et længe ventet øjeblik, og Aalborg Håndbolds cheftræner, Stefan Madsen, udtrykker også stor glæde over, at Mikkel Hansen er tilbage:

"Derudover er det bare dejligt, at han har kæmpet sig godt tilbage, og det er fedt for os at have ham til rådighed igen", lyder det.

Selvom aftenens modstander, Skive, ikke tilhører toppen af dansk håndbold, så påpeger Stefan Madsen, at kampen ikke bliver nogen walkover:

"Rent fysisk er det en anden opgave, end når vi møder Bjerringbro-Silkeborg, Veszprém eller Ribe-Esbjerg. Men Skive er et hold, som spiller med en enorm fart, så vi skal nok blive rigeligt udfordret i vores skift, når Mikkel spiller."

Kampen begynder klokken 18.30.