Johnny Hansen taler ud efter modigt valg: Her er sandheden

Skrevet af Emil Martesen

5 uger siden

|

12/04/2024
Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix
Johnny Hansen taler ud efter modigt valg.

Dagens topnyheder

Frontfiguren for det populære dansktopband Kandis, har taget sit publikum med storm.

Først gjorde han god figur på scenen, og senest kunne han løfte sløret for en vaskeægte livsstilsændring.

Den 58-årige Johnny Hansen har nemlig lagt burgere og bland-selv slik på hylden til fordel for en mere mådeholden og sundere tilværelse, fyldt med gulerødder og andre sunde alternativer. Og det har resultatet i et vægttab på 15 kilo for den evigt populære musiker.

Men det stopper ikke her for musikeren.

Det er nemlig langtfra det eneste nye i Johnny Hansens tilværelse.

Han har aldrig været bange for at stå ved sine valg, selv når det gælder hans personlige udseende. I en hudløst ærlig snak i talkshowet 'Breinholt', med Anders Breinholt i spidsen, løfter han sløret for sin beslutning om at få foretaget en skønhedsoperation.

For fem år siden stod Johnny Hansen nemlig ved en personlig skillevej, konfronteret med det faktum, at hans hårgrænse var begyndt at vige:

"Jeg var nået til en skillevej. Jeg havde høje tindinger", siger Johnny Hansen og peger mod Anders Breinholts hårgrænse og griner højt:

"Jeg havde cirka Breinholt-frisuren, så enten skulle jeg maskinklippes eller også skulle jeg have transplanteret noget hår", lyder det fra Kandis-musikeren, som valgte det sidste.

Beslutningen førte ham til Tyrkiet, hvor han gennemgik en hårtransplantation, hvor 4400 hår blev flyttet fra nakken til issen.

Og selvom processen var alt andet end smertefri, ser han tilbage på det med et smil og en anerkendelse af, at resultatet var det værd.