Nu er der nyt fra hospitalet: Jonas Vingegaard har modtaget særligt tilbud

Skrevet af Emil Martesen

5 uger siden

|

13/04/2024
Foto: Jonas Vingegaard
Nu er der nyt fra hospitalet.

Dagens topnyheder

Det har været sparsomt med detaljer fra Jonas Vingegaard-lejeren i kølvandet på det voldsomme styrt i Baskerlandet Rundt.

Den danske cykelstjerne er fortsat at finde på et hospital i Spanien. Her har han været indlagt, siden han på 4. etape af Baskerlandet Rundt var involveret i et meget alvorligt styrt.

Det er naturligvis et styrt, der har været med til at skabe tvivl om, hvordan resten af hans sæson kommer til at se ud. På nuværende tidspunkt vides det nemlig ikke, hvornår han er klar til at sætte sig op på cyklen igen.

Det spanske medie AS skriver, at han stadig er indlagt, men at man er i fuld gang med at sætte gang i næste skridt i processen. Ifølge mediet er den danske stjerne blevet tilbudt et lægefly, som kan flyve ham hjem til Danmark.

Vingegaard blev opereret i denne uge, hvilket AS var de første til at bringe nyheden om. Og nu har det spanske medie også afsløret, at han, hans hold og hans familie er blevet forelagt muligheden for, at han kan blive fløjet hjem til Danmark.

Selvom Vingegaard oprindeligt er fra Danmark, så har han og familien besluttet sig for at flytte til Schweiz. Det er derfor ikke sikkert, at han bliver fløjet til Danmark. Derimod kan det ikke udelukkes, at han i stedet beslutter at blive fløjet til Schweiz.

AS kommer desuden også med dystre nyheder vedrørende Tour de France, da de mener at vide, at der ikke er gode chancer for et forsvar af titlen. Vingegaard har vundet det franske etapeløb de seneste to år, men om det bliver til en tredje titel, er svært at spå om.

Den verdenskendte Grand Tour løber af stablen allerede om 77 dage, hvorfor det vil være nødvendigt, at det går meget hurtigt med Vingegaards genoptræning. Hvis det ikke gør det, så er det tvivlsomt, at han kommer til at stille til start i Firenze til sommer.