Mirakel: Kat i Danmark genopstod efter begravelse

Det var en sorgens dag for Birthe og Lars Østerbye, da de skulle tage afsked med deres kat, Mr. Mis. Katten var nemlig blevet kørt ihjel på landevejen i Haderslev, men pludselig var den røde hankat genopstået den efterfølgende morgen.

Katten havde været væk siden lørdag morgen, og det lignede slet ikke Mr. Mis sådan bare at forsvinde, så familien var egentlig lettede over at få vished over, hvad der var sket.

”Det var et kæmpechok, for der lå Mr. Mis med sin røde pels, de fire hvide sokker og hvide aftegninger på brystet. Den var ilde tilredt, og det var voldsomt, men det var på en måde "rart" at få vished, fordi den havde været væk siden lørdag, og det lignede den slet ikke,” fortæller Birthe Østerbye til JydskeVestkysten.

Birthe Østerbye samlede den døde Mr. Mis op, hvorefter hun kørte hjem til ejendommen, og kort tid efter fik Mr. Mis sin velfortjente begravelse.

”Jamen, det gjorde så ondt. Så stod vi der og begravede Mr. Mis, mens tårerne plaskede ud af øjnene, og om aftenen var det som om, at vores anden kat Mille bare sad og ventede på Mr. Mis,” fortæller hun

Dagen efter var Mr. Mis genopstået

Birthe og Lars Østerbye skulle dog ikke gå i sorg i mange dage, for allerede mandag morgen, blev Birthe mødt af et velkendt syn, da en sulten Mr. Mis stod og ventede på hende i vinduet.

”Det var helt utroligt. Der sad en meget sulten Mr. Mis på vinduesbænken som han plejer for at tigge leverpostej. Det var et forrygende gensyn,” fortalte Birthe.

Inden man dog begynder at tro, at der er noget religiøst over Mr. Mis genopstandelse, så er der i virkeligheden en langt mere logisk forklaring på, hvad der er sket. Det viser sig nemlig, at Birthe og Lars har begravet en helt anden kat.

”Jeg ved ikke, hvis kat det så er, vi har begravet nede i lunden ved siden af Bella. Det gad jeg godt vide, og jeg håber, at vores historie måske kan hjælpe en anden familie til at få ro,” fortæller Birthe Østerbye.

Hvad Mr. Mis har lavet siden lørdag, hvor han forsvandt, melder historien ikke noget om, men ægteparret antager, at han har været ude efter nabolagets hunkatte, og han kan derfor se frem til en kastrering.

Læs også

Hjerteskærende video: Hund efterlades midt på gaden kort før jul

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip