Nu er der nyt om Prins Joachim

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Prins Joachim blev i weekenden indelagt med en blodprop i hjernen. Nu er der nyt om prinsens tilstand.

Det kom som et kæmpe chok for den danske befolkning, da Kongehuset udsendte en pressemeddelelse, hvor de beskrev, at Prins Joachim var blevet opereret for en blodprop i hjernen.

Danskerne har sidenhen bedt til, at prinsen ville komme sig, og nu er der så kommet nyt.

Læs også

Breaking: Bent Fabricius Bjerre er død

Kongehuset har udsendt endnu en pressemeddelelse, og heri skriver de, at lægerne forventer, at prinsen vil komme sig uden varige mén.

“Efter de seneste dages indlæggelse og behandling på intensivafdelingen er det nu lægernes vurdering, at Prins Joachim ikke får fysiske følger eller andre men som følge af blodproppen,” fortæller Lene Balleby, kommunikationschef i Kongehuset i en pressemeddelelse.

Det forårsagede blodproppen

Samtidig har lægerne nu fundet ud af, hvad der forårsagede blodproppen i første omgang.

“Blodproppen i hjernen skyldtes en pludselig dissektion af en arterie, og hospitalets lægefaglige team vurderer, at risikoen for tilbagefald er meget lille, når arterien først er helet. Prins Joachim forventes snarest at blive flyttet fra intensivafdelingen, men vil fortsat være indlagt i den kommende tid. Det er stadig den kongelige families håb, at medierne vil efterleve ønsket om ro og respekt for privatlivet,” lyder det fra Lene Balleby.

I pressemeddelelsen fortæller Lene Balleby, at Prins Joachim og Prinsesse Marie sender en stor tak for støtten og de varme hilsner, som de har modtaget i løbet af de seneste dage. Hendes majestæt Dronning Margrethe takker ligeledes for den varme sympati fra danskerne.

Læs også

Eksperter: Det kommer til Danmark

 

 

 

Dagens Gossip