Nu er det slut for Coop365

31/08/2023 14:39

Emil Martesen

Indland
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Nu er det slut.

Mest læste i dag

Rema 1000 og Netto har efterhånden fået en høj stjerne hos mange danskere.

Men nu tyder meget på, at Coop er klar til at tage kampen op med netop disse butikker.

Sådan lød meldingen så sent for et par dage siden.

Men det bliver altså uden kædedirektør for 365discount Thomas Nielsen, der vinker farvel til Coop365discount og i stedet bliver ny adm. direktør for supermarkedskoncernen, Løvbjerg.

Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

Som hans afløser har Coop udpeget Michael Tilsted, der for nyligt kom til Coop efter en 10 år lang karriere i Salling Group, bl.a. som finansdirektør, driftsdirektør og strategidirektør for Netto.

365discount blev grundlagt for tre år siden og har siden været Danmarks hurtigst voksende kæde med nu 353 butikker.

Adm. direktør Kræn Østergård Nielsen byder Michael Tilsted velkommen og takker Thomas Nielsen for indsatsen:

”Thomas har stået i spidsen for en organisation, der har leveret en utrolig præstation: At udvikle et nyt koncept, modernisere og bygge over 350 discountbutikker på meget kort tid og skabt en kæde som dag for dag vinder markedsandele. Der er alt mulig grund til at takke Thomas for en kæmpe indsats", siger Kræn Østergård Nielsen.

Thomas Nielsen er også stolt over udviklingen af 365discount:

”Sammen med kollegaerne i både kæden og det øvrige Coop, har vi skabt noget, jeg er meget stolt over at have været en del af. Når jeg alligevel stopper, er det fordi jeg har fået en once in a life time mulighed: Nemlig at være adm. direktør i en stærk familiejet virksomhed, som tilmed ligger i det jyske, hvor jeg har min familie", siger Thomas Nielsen.

Michael Tilsted glæder sig til jobbet i 365discount:

”Kæden har været gennem en fantastisk udvikling, og står nu overfor en ny fase, hvor det handler om lønsom vækst, som vi vil skabe ved at give kunderne nye og endnu bedre tilbud og kundeoplevelser, med motiverede ledere og medarbejdere i hver enkelt butik. Den opgave ser jeg frem til at løfte sammen med kollegerne i 365-teamet og det øvrige Coop", siger Michael Tilsted.