Nu er det slut for 'Løvens Hule'-profilen Christian Arnstedt: Så meget har han tjent

Skrevet af Emil Martesen

07/12/2023
Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix
Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix
Nu er det slut for Christian Arnstedt.

Mest læste i dag

Den evigt populære Christian Arnstedt løftede for nyligt sløret for, at hans tid i DR's program 'Løvens Hule' lakkede mod enden.

Men det var angiveligt ikke det eneste kapitel, der indenfor ganske kort tid sluttede i hans liv.

Nu har en tidlig julegave nemlig ramt ham og familien.

De har for nylig solgt sit hus i Nordsjælland for en imponerende sum på 20,6 millioner kroner. Dette salg markerer en betydelig finansiel gevinst for den 35-årige iværksætter og hans kone, Charlotte, som oprindeligt købte ejendommen tilbage i 2020 for 16 millioner kroner fra den tidligere direktør for Danske Bank, Thomas Borgen.

Huset, beliggende i det attraktive Charlottenlund, blev oprindeligt sat til salg for 25 millioner kroner - og selvom salgsprisen endte med at være 4,4 millioner kroner lavere end den oprindelige udbudspris, kan parret stadig glæde sig over en pæn fortjeneste.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den solgte villa er en luksuriøs ejendom med en hvidpudset facade, palævinduer og et blådæmpet tegltag. Med sine fem soveværelser fordelt på 249 kvadratmeter, en kælder på 116 kvadratmeter med vindepot, stor terrasse, altan, tre toiletter, walk-in-closet og en tilhørende grund på 675 kvadratmeter, er det en ejendom af betydelig størrelse og kvalitet.

Men det stopper ikke her.

Christian Arnstedts økonomiske succes er ikke begrænset til ejendomshandler. I 2022 kunne han fremvise et historisk overskud for 2021 i sit eget holdingselskab, Arnstedt Holding ApS, på næsten 40 millioner kroner. Dette står i skarp kontrast til selskabets underskud på 178.470 kroner i 2020.