Nu erkender Peter Madsen vigtige beviser

Foto: Anders Valdsted/Ritzau Scanpix

I den seneste episode af 'De hemmelige optagelser med Peter Madsen' indrømmer ubådsmorderen, at det materiale politiet fandt, var hans.

Det er efterhånden to år siden, at hovedpersonen i ‘Ubådssagen’ Peter Madsen modtog sin endelig dom, der sendte ham bag tremmer.

I løbet af de seneste par måneder er der dog kommet nye informationer i sagen om ubådsmorderen, som bestemt ikke hjælper hans chancer for at komme ud af fængslet igen.

Læs også

11-årig dreng røvet af maskerede knivmænd

Blandt andet indrømmede han i dokumentarserien fra Discovery, ‘De hemmelige optagelser med Peter Madsen’, at det var ham, der stod bag mordet på den svenske journalist Kim Wall.

'Det er mit'

I det kommende afsnit, episode 3, vil Peter Madsen så komme med endnu en indrømmelse. Det ses i det afsnit, der netop er blevet tilgængelige på Dplay.

“Det materiale dér var noget af mit”. lyder det fra Peter Madsen, der dermed indrømmer, at det faktisk var hans videoer med blandt andet dødsporno og halshugning af kvinder, der lå på de harddiske, der var en stor del af ubåds-retssagen.

Indrømmelsen sker til journalist, Kristian Linnemann, der har mere end 20 timers hemmelige optagelser med Peter Madsen.

Foruden ovenstående indrømmelse fra Peter Madsen, så vil der i episode 3 også komme nye informationer omkring hans forhold til Erica Perkins, som Peter Madsen blandt andet ville have til at deltage i en sexefest.

Programmet med Peter Madsen kan streames lige nu på Dplay.

Læs også

Håkan raser over sygehusmad: “Det er en katastrofe”

 

 

 

Dagens Gossip