Nu sker det: Åbner for rejser til udlandet

Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix

Nu begynder det for alvor at nærme sig. Et aftaleudkast viser nemlig, at regeringen snart vil åbne op for rejser til udlandet.

Hvis du savner at komme til udlandet, så er der rigtig godt nyt på vej. Folketinget arbejder nemlig på at få åbnet op for, at danskerne kan rejse til udlandet igen, og faktisk ventes der allerede at blive åbnet op om lidt over otte dage.

Det er B.T der skriver, at de har set et aftaleudkast, og dette viser, at folketingets partier vil begynde at genåbne for rejser til udlandet allerede fra den 21. april.

Læs også

Sarah Bro trak sig fra ‘Korpset’: Jeg var dødsens bange

Det betyder, at danskerne meget vel kan få lov til at rejse ud om otte dage, uden at skulle have ‘dårlig samvittighed’.

Det er nemlig stadig muligt at rejse ud den dag i dag, men det frarådes på det kraftigste fra regeringen, og det har resulteret i, at der er blevet set ned folk der har rejst ud, mens også statsminister Mette Frederiksen udskammede danskere, der valgte at rejse til Dubai.

Den første genåbning lyder ifølge B.T på, at danskere kan rejse til en ødegård i Norden, uden at skulle i isolation ved hjemkomst. Derudover vil isolationskravet også blive lempet for indrejsende, der har været i et af de lande, der er markeret med gul på udenrigsministeriets rejsevejledning.

Rejs frit hvis du er vaccineret

Fra den 6. maj ser det dog ud til, at der for alvor bliver åbnet op. Aftaleudkastet som B.T har kigget på, viser nemlig, at alle der er færdig vaccineret kan rejse ind og ud af Danmark helt frit og uden krav om hverken test eller isolation.

Dermed er det pludselig en kæmpe fordel at være vaccineret, da man nu kan rejser rundt lige så tosset man har lyst til, så længe man gør det i de lande, der er markeret med gul eller orange i Europa.

Regeringen vil nemlig fortsat fraråde ikke nødvendige rejser til lande, der er markeret med rødt.

Hvis ikke man er vaccineret, vil man højst sandsynligt stadig kunne rejse ud, men her vil der være strenge krav til test og muligvis isolation.

Læs også

Derfor skal du aldrig smide vandmelonskal ud

 

 

Dagens Gossip