Nu sker det: Politiet advarer danskerne

28/03/2023 08:36

Emil Martesen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selvom kalenderen siger slutningen af marts, så siger vejret stadig vintervejr.  Og det har for alvor fået sig tag over Danmark, og sat sine spor på vejene.  Men det er bestemt heller ikke gået ubemærket hen.  For i et opslag på det populære sociale medie Twitter har Midt- og Vestsjællands Politi advarede om isglatte veje tirsdag morgen.  Og man skal ikke spole tiden ret langt tilbage - nærmere bestemt i nat - hvor Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi delte samme besked.  De opfordrer til at man kører hjemmefra i god tid, da det er spejlglat. Desuden lyder det, at det kan være svært at spotte, hvor glat det er, med det blotte øje.  Og de glatte veje har også forårsaget en række uheld her til morgen. I skrivende stund kæmper de nemlig mange steder i landet.  Så opfordringen står sort på hvidt:  “Kør hjemmefra i god tid, hvis man skal afsted, og kør forsigtigt”, lyder det.     

Mest læste i dag

Selvom kalenderen siger slutningen af marts, så siger vejret stadig vintervejr. 

Og det har for alvor fået sig tag over Danmark, og sat sine spor på vejene. 

Men det er bestemt heller ikke gået ubemærket hen. 

For i et opslag på det populære sociale medie Twitter har Midt- og Vestsjællands Politi advarede om isglatte veje tirsdag morgen. 

Og man skal ikke spole tiden ret langt tilbage - nærmere bestemt i nat - hvor Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi delte samme besked. 

De opfordrer til at man kører hjemmefra i god tid, da det er spejlglat. Desuden lyder det, at det kan være svært at spotte, hvor glat det er, med det blotte øje. 

Og de glatte veje har også forårsaget en række uheld her til morgen. I skrivende stund kæmper de nemlig mange steder i landet. 

Så opfordringen står sort på hvidt: 

“Kør hjemmefra i god tid, hvis man skal afsted, og kør forsigtigt”, lyder det.