Nu vender Luksusfælden tilbage med overraskelse

Foto: Screenshot TV 3

Nu vender programmet tilbage, og denne gang er der en ny ekspert med.

Inden længe blænder Luksusfælden op for 26. sæson, og der en ny ekspert med i programmet. Det er Louise Fredbo-Nielsen, fremtidsforsker og forfatter til bestsellerbogen 'Sæt Kursen - Lær at investere på 8 uger’, der er ny ekspert i Luksusfælden.

Læs også

Nu har Mai Manniche bestilt ferie til Dubai

 

Sådan ser ekspert-teamet ud. Foto: NENT Group/Thomas Dahl

De fleste kan lære det

Som ekspert i Luksusfælden skal Louise Fredbo-Nielsen hjælpe danskere, der har rod i økonomien. Hun håber, at hun kan være med til at banke noget tro ind i deltagerne. 

“Der er rigtig mange, der ikke tror på, at de kan finde ud af penge, tal og budgetter – mange, der tror, at de er for dumme til at have styr på det, og at man minimum skal gå i et mørkeblåt jakkesæt og arbejde i en bank for at kunne finde ud af penge. Det kender jeg alt til”, udtaler ud og uddyber:

“På trods af en kandidatuddannelse fra CBS, har jeg i mange år følt mig som en idiot, når det kom til økonomi. OG jeg kender alt til følelsen af at være et sted, hvor man ikke føler, at man kan bunde. Men jeg ved også, at langt de fleste sagtens kan lære det, og dét budskab er vigtigt for mig at få ud,” siger Louise Fredbo-Nielsen.

Uoverskueligt projekt

Louise Fredbo-Nielsen har selv prøvet at stå i situationer, der har virket uoverskuelige og svære at komme ud af. Det er også en af grundene til, at hun har takket ja til tjansen som ekspert i Luksusfælden.

Louise Fredbo-Nielsen, fremtidsforsker og forfatter til bestsellerbogen 'Sæt Kursen - Lær at investere på 8 uger’, er ny ekspert i Luksusfælden. Foto: NENT Group/Thomas Dahl

“Jeg synes, at det er en gave, at jeg kan være med med til at give deltagerne en hjælpende hånd med at få styr på deres økonomi - for hvis der er rod i økonomien, er der mange andre ting, som man ikke kan overskue. At vi har styr på økonomien er fundamental for vores velbefindende, siger Louise Fredbo-Nielsen.

Herunder kan du se et klip af den kommende sæson, der har premiere den 9. februar på Viaplay og TV3.

 

Læs også

Silas Holst i stor sorg: "Du ville have elsket det"

 

 

 

Dagens Gossip