Ny kategori 2-varsel fra DMI

DMI har i dag udsendt en ny kategori 2-varsel.

Efter en periode med ganske fint vejr, er vi desværre havnet i et uvejr, der strækker sig over store dele af landet.

Flere dele af landet var ramt af skybrud i går, mens et kraftigt tordenvejr foldede sig ud over det meste af landet ved midnat.

Læs også

Lille pige skal slå bræt i stykker - I stedet får hun millioner til at grine verden over

Vi skal desværre vænne os til en uge med dårligt vejr i træk, og i dag mandag ventes endnu en trist dag, hvor DMI for anden dag i træk har udsendt en kategori 2-varsel.

En kategori 2-varsel betyder ifølge DMI farligt vejr, og det er særligt hele Jylland, der skal passe på.

Et nyt skybrud ventes nemlig at ramme Danmark, og varslen dækker fra klokken 08.05 til og med klokken 20.05 i aften.

“Igen i dag ventes der at blive dannet en del byger over Danmark. De fleste byger ventes over den vestlige del af landet, hvor de især i eftermiddag kan blive kraftige og med torden. Der er derfor udsendt varsel om skybrud gældende for hele Jylland.” lyder det her mandag morgen fra DMIs vagthavende meteorolog, Trine Pedersen, der fortsætter:

“Længere mod øst ventes der også byger, men forventningen er, at der vil være færre af dem og måske knapt så kraftige. Der er derfor kun udsendt DMI risiko for skybrud på Fyn og vestlige Sjælland samt øerne.” fortsætter hun.

Foruden uvejret ventes der at blive ganske lunt over hele landet, hvor der kan være op til 25 grader. Hele ugen ventes generelt lunt vejr på mere end 20 grader, men desværre vil der være skyet, masser af nedbør og flere dage med tordenvejr.

Læs også

Chauffør kører 92-årig kvinde i banken: Da hun fortæller hvad hun skal, vender han om og kører til politistationen

 

 

 

Dagens Gossip